MIETINTÄMYSSY     

Arvoisat kansalaiset!

Min kär enfaldig stackare!

UTTI eli Urho-Klubin Tekniikan TutkimusInstituutti esittelee teille viikon virallisen palindromin, olkaapa hyvä:

Näillä sivuilla Sinulla, rakas lukija, on mahdollisuus tutkailla toimitsijoidemme mielen syvimpiä syövereitä, kokeilla omia hoksottimiasi ja kehittää kielellistä lahjakkuuttasi aivan uskomattomien kielellisten ilmausten avulla.

Viikon  15 virallinen palindromi (7.4.2009)

Ennen viikon 15 virallisen palindromin julkistamista julkistamme jotakin ennen näkemätöntä, nimittäin itsensä Hanin! Moni Hanin tuotoksia lueskellut yksinäinen miehenpuolikas on ihastunut Hanin purevaan älykkyyteen ja haluaisi siten nähdäkin tämän kaunottaren. Ja sitten myös jokunen mustasukkainen naisihminen...

Ja tässähän Hani sitten onkin koko komeudessaan, klikkaa toki kuvaa, jotta näet hänet oikean kokoisena ja sulois... ööh:

Kihii, kihii, mä oon kyllä aika ujo!
Kuva:
Ihana Hani (Photo Juha Räty).
 Kuva suurenee klikkaamalla!

Teekkari Tero oli lähtenyt morsmaikkunsa Ullan kanssa toteuttamaan itseään ns. vapputempauksen tiimoilta. Heidän "kuningasajatuksensa" oli pihistää Venäjän suurlähetystön edestä Helsingissä sirpin ja vasaran muodostamasta "taideteoksesta" se nimenomainen sirppi. Tero oli ritarillisesti lähettänyt Ullan kiipeämään monumentin päälle, jossa Ullan onnistui kuin onnistuikin irrottaa sirppi vasarasta. Sirppi köytettiin ja Ulla alkoi laskea sirppiä alhaalla odottavalle Terolle. Sirpin sakara takertui kuitenkin monumenttiin ja päästi pahan äänen, niin pahan, että Tero epäili vahdinkin sen kuulevan, Niinpä hän huikkasi kuiskaten ylhäällä tasapainoilevalle Kullalleen:

Salaa rakas, sakara alas!

ja sama takaperin:

Salaa rakas, sakara alas!

Hani

email: hani [at] nei.to

 

<-Paluu MIETINTÄMYSSYN pääsivulle                                                                                                    

Sivusto © Juha Räty