Arvoisat kansalaiset!

Kära hamburgare!

Salkkarit käyttävät todella uutta WiFi-digi-tekniikkaa!

Torstaina 6.3.2008 suositussa, Fremantle Productions Oy:n tuottamassa TV-sarjassa "Salatut Elämät" roolihahmo Eero virittelee Rafaelin avustuksella vaaliehdokas Seppo Taalasmaan vaalivalvojaisissa analogisen putki-TV -vastaanottimen ja digipoksin yhdistelmää, jotta innokas vaalivalvojaiskansa saisi nähdä suosikkinsa vaalimenestyksen Digitan lähetyksistä. Ja lopultahan tuo digi-viritys onnistuukin ja vaalitulokset saadaan kuuluviin ja näkyviin.

Mutta kun TV-kuvaa katsoi hiukan tarkemmin (PSI-tutkijamme UJ tarkkaili luonteelleen ominaisella tavalla tämänkin ohjelman pelkkää tekniikkapuolta), niin voimme huomata Salkkareiden digipoksin olevan ilman antenniliitosjohtoa pelaavan mallin! 

Siis poksia ei oltu liitetty kaapeliin eikä antenniin millään (ei edes feikkikaapelilla), vaikka digipoksin liitinpuolta esiteltiin jaksossa oikein moneen otteeseen ja vielä lähikuvin! Verkkojohdon lisäksi kuvissa näkyy ainoastaan poksin ja TV:n välinen Scart-kaapeli.

Ohessa ensin yleiskuva tuosta vaalivalvojaistilaisuudesta, sitten tarkempi kurkistus johdotuksiin, olkaapa hyvä. Kuvat suurenevat jälleen tuttuun tapaan klikkaamalla.

Vaalitulosta odotellaan jännityksen vallassa - ilman signaalia!

Kuva: Eero kaukosäätimen kanssa
 (Photo © Juha Räty) 

Äiti äiti, mulla ei johtoja lainkaan!

Kuva: Digipoksin johdotuksen salat paljastuvat
 (Photo © Juha Räty) 

Näin uljaassa kotomaassamme on varmaankin kehitetty uusi ja upea johdoton digivastaanotin, jonka mallimerkintä lienee perinteisten T- ja C-mallien sijaan NC (No Connection, Not Connected tai No Cable).

 

Näin siis tällä kertaa, toteaa toimitsijanne UJ

<-PALUU HUPSISTA-PÄÄSIVULLE