Arvoisat kansalaiset!

Bestå kärkkärit!

Kyllä suomenkieli on hauskaa!

Seuraavassa klubimme urhon, Urho Juhan ja tiedetoimittajamme, ulkolaitajäsen Arvon löytämät tuoreimmat tosielämän kömmähdykset sanomalehdistömme ja radiomme parhaista hengentuotteista. Osa kömmähdyksistä löytyi klubin toimituksen arkistojen kätköistä, osa meneillään olevan syksyn aikana eri medioista:

GIGANTTI 26.7.2008 MAINOS 
"TomTom  Go 730T

Huippu-uutuus! TomTom 730 opastaa sinua ajokaistavalinnoissa ja valitessasi älykkäimmän reitin nopeimman tai lyhimmän reitin  sijaan, ajelet kuin täkäläinen koko Länsi-Euroopan alueella. Tällä navigaattorilla eksyminen on entistä vaikeampaa.."

Video suomalaisesta kansanperinteestä YOUTUBESSA
Liekö ulkomaisilla ystävillämme yksipuolinen kuva meistä suomalaisista ja tavoistamme, mene ja tiedä, mutta katsopa tästä linkistä tämä pieni video ja hymyile!
 
VARTTI ti. 28.102008 klo 21:32
"Palokunnan tehtäväksi jäi rappukäytävän ja asunnon tuulettaminen. Ambulanssi kävi jututtamassa asukasta, mutta hän ei loukkaantunut tapauksessa."


ps. ei siis ollut liian kovakourainen ambulanssi? - kyselee tiedetoimittajamme

Aamun peili ja sää
YLE Radiouutiset 18.11.2008 07.00
 

Kansainvälinen valuuttarahasto IMF antaa Serbialle lähes 520 miljoonan dollarin lainan. IMF:n pääjohtajan Dominique Strauss-Kahnin mukaan Serbian on mahdollista käyttää lainaa talouskriisinsä elvyttämiseen 15 kuukauden kuluessa.

 

Että silleen, nyt tiedetään, kuinka talouskriisit kehittyvät, huokailee toimitsijanne UJ

<-PALUU HUPSISTA-PÄÄSIVULLE