Arvoisat kansalaiset!

Bestå kärkkärit!

Lopettamisen kieltoa, hirteen päätymistä ja imevää keskipakoisvoimaa...

Tässä klubimme Urhojen, Urho Markun ja Urho Heikin löytöjä kotomaamme medioista heinäkuussa 2012:

Seuraavassa leike (24.7.2012) Ilta-Sanomista. Aleksi Valavuori oli käynnistänyt hyvän tempauksen auttaakseen rikoksen uhreiksi joutuneita junioreita. Poliisi paremman ja haastavamman työn puutteessa päätti sitten kieltää moisen hyväntekeväisyyden, menisihän silloin vorojen työ osittain hukkaan!

Mutta eipä hätää. Jos nimittäin artikkeli pitää paikkaansa, poliisihan suorastaan kehottaa Valavuorta jatkamaan, sillä sehän vain KIELTÄÄ LOPETTAMASTA tempausta! Että silleen...(toivottavasti juttu on oikeassa eikä siinä ole virhettä, muuten...)

Kuva: Alkuperäinen leike

Jos kuitenkin olisi tarkoitus KIELTÄÄ rahankeräys, mites olisi, jos lahjoitettaissin niille junioreille lisää pulloja ja tölkkejä, tuumaili urhomme Markku.

***

Seuraavassa ei liene kyseessä varsinainen HUPSISTA eli typo eli kirjoitusvirhe, vaan hauskan otsikon luominen ja aikaiseksi saaminen. Ja hauskahan se (tavallaan) on, sai minutkin hymyilemään, joten tälle palstalle julkaistavaksi vaan. Sama artikkeli oli muuten useammassa julkaisussa hieman erilailla asemoituna, mutta teksteiltään yhtenevinä, julkaisijana mm. "Suomirakentaa.fi" .

Jos olisi siis otsikkoa uskominen, ei pariskuntien kannattaisi aloittaa kesämökkirakentamista ollenkaan, jos  peräti 2/3 -osa puurtajista päätyy lopulta narun jatkeeksi...


Kuva: Alkuperäinen leike

***

No seuraava juttu Ilta-Sanomissa 2.5.2012 on kyllä HUPSISTA, mutta kaikille siinä oleva virhe ei ehkä ole ilmiselvä. Ensinnäkään sellaista voimaa kuin keskipakoisvoima ei oikeastaan ole olemassakaan ja jos olisi (ei siis saivarrella tässä), keskipakoisvoima ei imaisisi mitään vaan pyrkisi päinvastoin työntämään pois...


Kuva: Alkuperäinen leike

 

 

Toimitsijanne UJ

<-PALUU HUPSISTA-PÄÄSIVULLE