Arvoisat kansalaiset!

Bestå kärkkärit!

Hupsista asiantuntijoille ja niille, joille asiaa pitää toistaa, toistaa, toistaa...

Seuraavassa klubimme ulkolaitajäsenen, tutkija Arvon löytöjä kaiken mualiman medioista (siniset tekstit ovat toimituksemme lisäyksiä, eivät Hupsista-juttuja):

Prosessori 14.9.2009

Hmm..Hydraaminenhan on vedyllä kyllästämistä ja jos otetaan puolet tarvittavasta...
"Tietyn teorian avulla tutkijat kykenivät nyt osoittamaan, että kun puolet täysin hydratun grafeenin vedystä poistetaan tuloksena on puolihydrattu grafeeni."
 

MTV3 30.7.2009 klo 15.35

Micheal Jordan, koripallo...
"Koripallolegenda piti yli lähes puolentoista tauon lajista 1993 - 1995, mutta johdatti sen jälkeen Chicago Bullsin vielä kolmeen NBA-mestaruuteen."
 

IT-viikko Tuomas Linnake 7.8.2009 klo 16.40

Hauska tapa ilmaista asia. Ja kerrottakoon, että Opportunity on Mars-luotain...
"Kyseinen kivenmurikka varmistui meteoriitiksi Opportunityn lähitutkimuksissa. Kivi koostuu rautanikkelistä ja on leveydeltään noin kaksi metrin kolmannesta."
 

YLE 10.8.2009 klo 14.48, päivitetty klo 15.51

Hmm...Tainneet kesälomalopua Ylessä. Kesäkuina ei ollut lainkaan hupsusta Ylessä. Moni jo varmaan kuivitteli, että ylläiset ovat opineet kirjoitttamaan. Muta taisikin ola nin, että kesäsomittajat hotivat uutisoinnin kessaikaan.
 
Tainneet kesälomatlopua Ylessä. Kesäkuina ei ollut lainkaan hupsusta Ylessä. Moni jo varmaan kuivitteli, että yleläiset ovat opineet kirjoitttamaan. Muta taisikin olla nin, että kesäsomittajat hotivat uutisoinnin kessaikaan.
 
Tainneet kesälomat lopua Ylessä. Kesäkuina ei ollut lainkaan hupsusta Ylessä. Moni jo varmaan kuivitteli, että yleläiset ovat oppineet kirjoitttamaan. Muta taisikin olla niin, että kesäsomittajat hoitivat uutisoinnin kesäaikaan
...

"Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa ja kuningatar Silvia vierailevat Haaparanta-Torniossa elokuun 20. päivänä.

Kaksipäiväinen vierailu alkaa Västerbottenista. Ruotsin kuningas, kuningatar, kruununprinsessa ja muut vieraat ovat 20. elokuuta Norrbottenissa, aamupäivän Piteåssa ja iltapäivän Haaparanta-Torniossa.
 
Ruotsin kuningaspari vierailee 19.-20. elokuuta Norrbottenissa ja Västerbottenissa. Ruotsin kuningas, kuningatar ja kruununprinsessa ovat Haaparanta-Torniossa iltapäivällä torstaina 20.8.
 
Kaksipäiväinen vierailu alkaa keskiviikkona, jolloin kuninkaallinen seurue on Robertsforsissa ja Uumajassa. Torstaina kuningas Kaale XVI Kustaa, kuningatar Silvia ja kruununprinsessa Victoria sekä muut vieraat ovat aamupäivällä Piteåssa, josta he saapuvat viimeiseen vierailukohteeseen Haaparanta-Tornioon.
 
Kuningasperheen edustajat vierailevat pohjoisessa maaherrojen Chris Heisterin ja Per-Ola Erikssonin kutsusta merkkivuoden 1809 johdosta."

 

YLE 10.8.2009 klo 16.21

Oikoluvun tarvetta...

"
Kävelykadun rakentaminen alkamassa Keissä
 
Kemin kaupungin tekninen lautakunta päätti äänestyksen jälkeen esittää Täikönpuiston ja kävelykadun rakentamisen aloittamista syksyllä. Päätös syntyi pitkän keskustelun jälkeen äänin 6-5.
"
 

YLE 24.9.2009 klo 12.08

Ei Hupsista, mutta sanavalinta mielenkiintoinen. Evakuoinnin syynä siis se, että pommi tehtiin vaarattomaksi???
"
2 000 ihmistä evakuoitiin Le Havressa
 
Noin 2 000 ihmistä evakuoitiin kodeistaan Ranskan rannikkokaupungissa Le Havressa. Asukkaat evakuoitiin, koska räjähdeasiantuntijat tekivät vaarattomaksi vanhan räjähteen
."
 

YLE 24.9.2009 klo 21.27, päivitetty 21.32

Ylellä uusi sensaatiohakuinen uutisointitapa. Otsikon perusteella Oulussa on ollut suuri palo, oikein teollisuushalli paloi. Sitten kerrotaan, että palanut tila oli 20 neliömetriä, eikä sekään oikeastaan palanut, ainoastaan joku huonekalu. Ilmeisesti sohva, johon oli palanut pieni reikä, on saatu poistettua huoneesta...

"
Entinen Vaasan Myllyn teollisuushalli paloi Oulussa

Yksi entisen Vaasan Myllyn teollisuushallin yhteydessä olevista huoneistoista paloi sunnuntai-iltana Oulussa Siilotiellä. Tulipaloa epäillään tahallisesti ja ilkivaltaisesti sytytetyksi.
 
Palossa tuhoutui noin 20 neliömetrin suuruinen huoneisto, joka oli lähes tyhjillään. Tulipalon havainneet vartijat näkivät paikalta poistuvan viiden hengen nuorisojoukon. Heidän epäillään sytyttäneen tahallaan huoneiston irtaimistoa.
 
Tulipalossa ei sattunut henkilövahinkoja. Palo on saatu sammutettua ja paikalla on käynnissä jälkiraivaus. Poliisi tutkii asiaa.
"

 

Toimitsijanne UJ

<-PALUU HUPSISTA-PÄÄSIVULLE