Noh, äläs nyt kutittele sillä hiirulaisella!               Urho-Klubin esittely     Räyh! Murr!

 

Urho-klubi on kansainvälinen herraklubi, jonka toiminnassa on mukana myös kasvava joukko naisia. Klubissamme on lisäksi myös uusi nuoriso-osasto, joten toimintaamme voi liittyä (toki vain vanhempien suostumuksella) myös alaikäisenä. Perusperiaatteinamme ovat ehdoton humaanius kanssaihmisiä kohtaan rodusta, sukupuolesta ja ihonväristä  riippumatta, riittävä huumorintaju, isänmaallinen asenne ja miehisen kulttuurin ylläpito.

Klubin jäseniksi voivat päästä kaikki sellaiset tuntemamme / meille suositellut henkilöt kansallisuudesta, rodusta tai sukupuolesta riippumatta (katso jäsenluokat), joiden huumorintajun riittävyydestä olemme vakuuttuneita.

 

Lisäksi jäseneksi aikovalta edellytetään ehdottoman humaania asennoitumista kaikkiin lähimmäisiin. Emme hyväksy toimintaamme mukaan ääriaineksia tai fanaatikkoja!

Huomaa, että jäseneksi pääsee kuitenkin vain kutsuttuna.

 

Klubimme jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa yhteiskuntamme toimintaan esimerkiksi kirjoittamalla artikkeleita klubimme kotisivuilla julkaistaviksi. Näitä sivuja lukee omien sanojensa mukaan jo huomattavan moni valtakuntamme päättäjä - moni voi pelätä esimerkiksi joutuvansa mainion Paginoitsijamme sanan säilän kohteeksi! Niinpä mm. Pagina-palstamme on yksi luetuimpia sivujamme! Viikoittain niihin käy tutustumassa tuhansia lukijoita. Tutustu toki sinäkin... 

 

Lisäksi klubimme harrastaa myös humaania toimintaa, mutta toki pieni hymynkare suupielessä. Vakaviakin asioita voi tehdä iloiten! Näistä esimerkkeinä vaikka verenluovutukset ja erilaiset keräykset vähempiosaisille kanssasisarillemme ja -veljillemme sekä tietenkin sotaveteraanien toiminnan tukeminen.

 

Vaikka Urho-Klubin jäseneksi pääsee ainoastaan kutsuttuna, voit toki yrittää itsekin edistää pääsyäsi klubin toimintaan mukaan. Osallistu sivuillamme oleviin kilpailuihin, lähetä palautetta ja kerro itsestäsi meille. Voit siis hakea jäsenyyttä ottamalla yhteyden klubin nykyisiin jäseniin. Vapaamuotoinen hakemuksesi ja sen mukana (totta kai) tulleet hyvät perustelut (ja lahjukset) käsitellään klubin hallituksessa, ja mikäli onni suo, sinut kutsutaan toimintaan mukaan. Jäsenhakukaavaketta on sivuiltamme kuitenkaan turha etsiä; käytä luovuuttasi! Toiminnassamme ei ole sijaa liian vakaville Tavis-Taaveille!

 

Jäsenistön tulee toki noudattaa joitakin sääntöjä, jotka löytyvät klubimme peruskirjasta. Jokainen uusi jäsen saa oman peruskirjansa allekirjoituksin varustettuna jäsenkirjansa lisäksi. Urho-klubin peruskirjassa on mm. monia Suomen poliittisesta historiasta löytyviä kurinpitomenettelyjä mahdollisesti hairahduksen poluille eksyneiden jäsenten saattamiseksi takaisin herran nuhteeseen. Muilutus, kyyditys, likvidointi ja noottikriisi ovat säännöissä mukana!

 

Klikkaamalla alla olevaa Peruskirjaa pääset tutustumaan sääntöihin tarkemmin.

 

Peruskirja - suurenna klikkaamalla

PDF-tiedosto

Peruskirja - suurenna klikkaamalla

jpg-tiedosto (huono laatu)

 Sivusto © Juha Räty