Arvoisat kansalaiset!

Kära hamburgare!

UKTA

Urho-Klubin TalousAvustaja

Näillä sivuilla Sinulla, rakas lukija, on mahdollisuus saada uusimpia neuvoja ja tietoja mainion valtakuntamme sekä oman taloutesi tilanteesta. Talouden eturintamassa rämpivä taloustoimittajamme Jäsen Heikki perehdyttää Sinut talousmaailman syvimpiin saloihin aivan viimeisimpiä faktoja myöten.

 

FORTUMIN OPTIOT

Urho-Klubin taloustoimittajalla on ehdotus eduskunnan talousvaliokunnan puheenjohtajalle Jouko Skinnarille:

"Valtio-omistajan intressissä on lisätä yhtiön arvoa. Haluamme kiinnittää Teidän huomionne yhteen yritykseen jonka markkina-arvo on kasvanut odotettua enemmän viime aikoina.
- Fortumiin -

Lisääntynyt kiinnostus yhtiötä kohtaan antaa nyt oivan tilaisuuden lisätä arvoa splittaamalla ko. yhtiön osakkeet.

Splittaus on toki aina riski, mutta kokemus on osoittanut, että yleensä splitatut osakkeet nousevat yli puoleen alkuperäisten osakkeiden arvosta. Nykyisillä osakkeenomistajilla ei pitäisi siis olla mitään valittamista, koska heidän omistuksensa arvo pysyy samana tai jopa nousee.

Pieni kauneusvirhe tässä kuitenkin on; optioiden arvon katoaminen. Tämä on syvästi valitettavaa, mutta eihän kaikkea hyvää voi saada samalla kerralla. Tietenkin yhteisen omistuksemme arvon nousu lienee kaikkien ja näin ollen myös yhteiskunnan edun mukaista."


Taloustoimittajanne UH
I speak with the confidence granted by total ignorance ;-)

Sivusto © Juha Räty


 

<-PALUU PUDUAARIN PÄÄSIVULLE