Arvoisat kansalaiset!

Kära hamburgare!

UKTA

Urho-Klubin TalousAvustaja

Näillä sivuilla Sinulla, rakas lukija, on mahdollisuus saada uusimpia neuvoja ja tietoja mainion valtakuntamme sekä oman taloutesi tilanteesta. Talouden eturintamassa rämpivä taloustoimittajamme Jäsen Heikki perehdyttää Sinut talousmaailman syvimpiin saloihin aivan viimeisimpiä faktoja myöten.

 

MÄKIVIIKKOJEN KOMMENTAATTORIEN LASKUPÄÄ

Urho klubin taloustoimittajan on aina ollut vaikea ymmärtää, miten huijarit saavat kauppiaan antamaan enemmän rahaa takaisin kuin mitä huijari maksaa. Ideana on maksaa esim. 500 markan setelillä (wanha urkki) ja sitten huomataan tuotteessa jotain vikaa, halutaan rahat takaisin pienempinä seteleinä. Muutaman sahailun jälkeen ostaja lähtee kaupasta mukanaan osa tavaroista ja 100 wanhaa markkaa rikkaampana.

Keski-Euroopan mäkiviikon yhteydessä Urhoklubin taloustoimittaja totesi, että kyy'yllä kyy'yllä vipuun on helppo mennä, jos antaa muiden hoitaa laskemisen.

Siis: Aluksi Janne Ahonen oli 2 pistettä jäljessä mäkiviikolla ennen nyt kyseessä olevaa hyppykisaa. Kisassa ensimmäisen hypyn jälkeen Janne on 3 pistettä jäljessä. Kommentaattorit hehkuttavat että Jannen pitää voittaa 3 pisteellä että pääsisi edes tasoihin. Janne voitti 2 pisteellä ja kommentaattorit itkivät, että mäkiviikon voitto meni. Ei taloustoimittajakaan laskenut, että voittaakseen kahdella pisteellä Jannen piti saada toisesta hypystään kolme pistettä enemmän...

Jos Urho klubilla olisi urheilutoimittaja hän voisi kommentoida kisan kommentointia, eli kommentaattorit keskittyivät kahteen kisaajaan.

Taloustoimittajanne UH
I speak with the confidence granted by total ignorance ;-)

Sivusto © Juha Räty


 

<-PALUU PUDUAARIN PÄÄSIVULLE