TUOTETESTAUS-
LABORATORIO

Arvoisat lukijamme! Näillä sivuilla julkituomme uskomattomia tutkimustuloksia  erilaisista kuluttajille tarkoitetuista hyödykkeistä. Korostamme, että kaikki tutkimustuloksemme ovat totisinta totta kenties huumoripitoisista tutkimusraporteistamme huolimatta. (Näitä testituloksia käytetään siis  mm. ammattikorkeakoulun Laitesuunnittelu-kurssin opetusmateriaaleina, toim. huom.)

Emme väitä, että huonoja tuloksia saaneet tuotteet olisivat käyttökelvottomia kaikissa tapauksissa, tai ettei niitä kannattaisi ostaa ollenkaan! Voihan toki olla, että joku hyvätahtoinen lähimmäisemme onnistuu näkemään jotain hyvää onnettomimmissakin testatuissa tuotteissa. Joissakin tapauksissa onneton valmistaja on voinut olla epäonnen vainoama vaikkapa tähtimerkkinsä epäsuotuisan aseman takia ja kaikki tuon tuotemerkin testiin osallistuneet vermeet ovat epäonnistuneet menestymisessään vain sen takia! Kukapa tietää...

Niin, julkituomme toki myös onnistuneita tuotteita ja tuotetestejä sitä mukaa, kun yli-innokkaat tutkijamme raporttejaan julkaistaviksi suoltavat.

Terveisin tuotetestauspääyli-insinööri