Jalopeura               URHO-KLUBI      Leijona ja Eugen Schauman

Arvoisat kansalaiset!

Kära medborgare!

SAAMMEKO ESITELLÄ,

 PERUSTAJAJÄSENEMME,

MIEHET KOKO KLUBIN JA AATTEEN TAKANA:

(abloodeja, pliis)

 

Urho Juha presidentillisessä luukissaan

Urho Antti ja Kekkos-look

Kuten kaikki voivat huomata, ovat jo näiden miesten kultivoitunut ulkonäkö, täysleveä jakaus sekä ennen kaikkea uskomaton vaatimattomuus valtteja, joiden varaan voisi rakentaa vaikka kokonaisen valtakunnan tai imperiumin yhdestä klubista nyt puhumattakaan. Jo heidän silmiensä älykäs katse saa jalat vapisemaan keskivertokansalaiselta, joka ei ole Helsingin herroihin tottunut.

"Olet sie täyvel järel? Mist sie tulet?" 

(Väinö Linna, Tuntematon sotilas, Rokka)

Nämä perustajajäsenet löysivät pienen onnenkantamoisen avittamina klubin henkeen sopivan sormusmallin (kuva alla), joka kuvaa näiden jäsenten luonnetta erinomaisen hyvin. Klubimme perustajajäsenethän eivät kykene kampauksineen ja egoineen katoamaan harmaaseen massaan vaan luonteensa (jäsenvaatimus) mukaisesti pitävät aina asiaankuuluvaa meteliä itsestään ja muista klubin jäsenistä sopivissa (ja sopimattomissakin) paikoissa.

18-karaatin klubisormus

Niin, siis siitä sormuksesta, joka näkyy molempien Urhojen etusormea koristamassa yllä olevissa kuvissa; se on täyttä kotimaista 18 karaatin kultaa, joskin persaukisille on toki saatavilla myös hopeinen kansanmalli. Säädyllisyyssyistä emme kuitenkaan julkaise kuvaa kummastakaan (persaukisesta emmekä kansanmallisormuksesta).

"Taas Suomen karhu elämöi, se nosti kämmentäns ja löi" 

(Väinö Linna, Tuntematon sotilas, Hietanen)

 

<-Paluu takaisin                            Sivusto © Juha Räty