Tumpolan Limusiini Oy

Jokapojan unelmat Paremmat käytetyt Veneet Traktorit Varaosat Yritys
Autoliikkeemme tarina alkoi vuonna 1963, kun nykyisen toimitusjohtajamme Heikki Ärskin isä, kauppaneuvos Tuomo Ärski, ajoi Tunturi-mopedilla Helsinkiin, ostaa päräytti osamaksulla itäisen naapurimme automobiilituotannon helmen, Volga Gaz-21:n.

Tuomo iski pappa-Tunturin Volgan isoon takakonttiin, sitoi pyykkinarulla takakontin niin kiinni kuin sai ja kurvaili takaisin Tumpolaan. Ärski käytti Volgaa johtajan pirssinä siihen saakka, kunnes sai myytyä sen Tumpolan Taxiin marraskuussa 1963. Kaupasta saamansa rahat, joista puhdasta voittoakin kertyi runsaat 1.500 sen aikaista markkaa, hän sijoitti käytettyihin Mosseihin ja siitä se kaikki alkoi...

Sittemmin, Heikki Ärskin astuttua remmiin, Tumpolan Limusiini on toiminut piirimyyjänä lukuisille eri automerkeille, mutta uusien autojen kauppa ei koskaan oikein "startannut" kunnolla käyntiin. Esimerkkeinä mahtava kaupunkiauto Urbanina  (vas) tai pakettisähköauto Cleco (jota tehdas teki kokonaista 6 kpl). Ainoat autot osti Suomessa autokauppias H. Ärski itse...

Niinpä Tumpolan Limusiini Oy on nykyisin keskittynyt lähinnä huippukuntoisten käytettyjen automobiilien ostoon, markkinointiin ja myyntiin. Jos takapihallasi on pensaita läpi kasvava romu, myy se meille, se voi olla jonkun onnellisen uusi kauppakassi jo ensi viikolla! Vaihtoautovalikoimamme kasvaa nyt niin kovaa kyytiä, että tule katsomaan paikan päälle; kaikki pirssit eivät vasta työn alla oleville nettisivuillemme ennätä!

Tumpolan Limusiini Oy täytti vuonna 2013 peräti 50 vuotta. Niinpä Autotalomme on täynnä tarjouksia nyt ja jatkossa! Tervetuloa! Saludo-pannu on kuumana koko päivän ja pullaakin vaimo leipoo ja paistelee autohuoltojen ja öljynvaihtojen välillä!

TÄSTÄ TUMPOLAN KUNNAN SIVUILLE