MIKÄTIN-PALSTA     

Arvoisat kansalaiset!

Kära medborgare!

MIKÄTIN (MIKÄ Tekninen INnovaatio)

Tällä palstalla tuomme silmienne eteen ennen näkemättömiä vimpaimia, tekniikan uutuuksia menneisyydestä (eli siis palan kansakuntamme kunniakasta historiaa) ja tekniikan uutuuksia tulevaisuudesta yms. mukavaa. Osa mikättimistämme on/on ollut hyödyllisiä tarvekaluja, osa taas aivan puhtaita turhakkeita. Kuvailtuamme tuotteen, voitte yrittää arvata, mikä laite on kyseessä. Vastauksenne voitte lähettää palkintokilpailuun sivun alareunassa olevaan osoitteeseen.

 Oikeat vastaukset saatte lähitulevaisuudessa tällä samalla palstalla. 

MIKÄTIN N:o 9 / 14.9.2009

Mikätimen numero 9 on löytänyt ihailtavaksenne klubimme jäsen juniori Kimmo. Tällä kertaa kyseessä on vanha tekninen tarvekalu. Mutta mikä kyseinen kuvan esittämä esine sitten oikein on? Onko kyseessä hieman isokokoisemman Pohjolan viikingin hammastahnatuubin puristin vai mikä kumma???

Alla näet kolme kuvaa kysymystemme kohteesta. Klikkailkaapa kuvia siten suuremmiksi, niin arvaaminen suattaapi olla helepompaa!

Kuva: Tässä tämänkertainen tarvekalu nyt sitten on! Kolmannen kuvan luoti on mukana mittakaavan vuoksi (Photo © Kimmo S.)

Aikaa arvailla on siis siihen saakka, kunnes oikea vastaus julkaistaan näillä sivuilla. Oikea vastaus julkaistaan (ja huippulaatuiset palkinnot oikein vastanneiden kesken arvotaan)  30.11.2009.  jatkoaika 28.2.2010 saakka, koska yhtään oikeaa vastausta ei vielä ole toimitukseemme saapunut! Ja samasta syystä annamme tässä lisävihjeen! Vimpain on työkalu ja se liittyy kautta rantain metsätöihin ja tukkien käsittelyyn! Huomatkaa vihje: "Kautta rantain metsätöihin ja tukkien käsittelyyn". 

Keksittyänne mielestänne oikean vastauksen, voitte toimia seuraavasti:

Vastaukset:

Ainoastaan sähköpostilla (osoite on siis aivan oikea) riittävän nöyrää asennetta osoittaen voi lähestyä klubin korkea-arvoista Mikätin-toimitusta osoitteessa:

       urhoklubi@par.as

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan klubin periaatteiden mukainen kunnon palkinto (siis ihan oikea palkinto).

Arvaamiseen eivät saa osallistua:

    A:) Esineen tai tavaran toimittaja/valmistaja/myyjä eivätkä kuvaustilanteessa mukana olleet 

    B:) Mikätin-toimitus

Hauskoja hetkiä pähkäilyjenne parissa toivoo perustajajäsen UJ

<-Paluu MIKÄTIN-palstalle                                                                                                                            Sivusto © Juha Räty