Jalopeura               URHO-KLUBI      Leijona ja Eugen Schauman

Arvoisat kansalaiset!

Kära medborgare!

MIKÄTIN-VASTAUKSET (MIKÄ Tekninen INnovaatio -VASTAUKSET)

Tällä palstalla tuomme silmienne eteen ennen näkemättömiä vimpaimia, tekniikan uutuuksia menneisyydestä (eli siis palan kansakuntamme kunniakasta historiaa) yms. mukavaa. Kuvailtuamme tuotteen, voitte yrittää arvata, mikä laite on kyseessä. Ja juuri täällä sitten kerromme, mitä vastasitte, kuinka kauas metsään menitte ja mitä olisi pitänyt vastata!

 Oikea vastaus (ja sen tienneet) on siis alla. Olkaa hyvä!

 

MIKÄTIN N:o 7:

Kuva: Mikätin N:o 7 sivulta (photo © Juha Räty)

Kuva: Ja sama edestä (photo © Juha Räty)

oli tällä kertaa ovistoppari. Tämän 2000-luvun tekniikan ihmeen toimitukseemme toimitti aktiivinen lukijamme Matti R. Espoosta.

Sähköpostiimme saapui jälleen kerran suorastaan suunnaton määrä vastauksia, joista tällä kertaa vain yksi oli peräti ihan oikein. Oikein vastannut lukijamme oli kotoisin opiskelijakaupunki Raahesta, onnea Raaheen! Näistä edellä mainituista oikeista vastauksista erikoistoimittajamme ja satunnainen onnettaremme autopsian dosentti, läänin patologi Pirinen arpoi toista viikkoa alkuperäisestä aikataulusta viivästyneenä 10.6.2009 jo perinteisen jäänviileän virallisen valvojamme Hönösen (joka siis on aikaisemminkin mainittu patologi Pirisen entinen potilas ja joka nyt unohdettiin ottaa sulamaan ajoissa) läsnä ollessa onnellisen voittajan, joka on (tadaa) juniorimme Tero Haapanen Raahesta! Onnea Terolle!

Teron omia sanoja lainaten:

"Arvoisat urhot!
Olen ratkaissut tehtävän! Kotonamme käytetään kyseisiä tuotteita. Mikätin n:o7 on OVISTOPPARI.
Stoppari on tarkoitettu oveen joka suojaa pienokaisiamme siten, että eivät saa laitettua ovea kokonaan kiinni. Näin ei sormet lutistu oven ja karmin väliin.
Liitteeksi laitan kuvatuksen, kuinka käytämme kotosalla tuota stopparia (piirretty versio). Huomioi seuraava varoitus!!!
Kuva on ehdottomasti kielletty alle 100 Vuotiailta! :)

Parhain terveisin: Juniori Tero H.

PS. Toivon erittäin suurta varovaisuutta katsottaessa kuvaa. Muutamat ovat nähneet sen ja ovat edelleenkin aivan tolaltaan"


 

Kuva:  Klubin arvontojen jo perinteeksi muodostunut virallinen valvoja Hönönen (Photo © Juha Räty) Kuva suurenee klikkaamalla.

Palkinnot, joista yllä mainittu voittaja Tero saa valita, ovat klubimme perimmäistäkin perimmäisten periaatteiden mukaisia, isänmaallisia, upeita, mahtavia, joka-pojan toiveunia, korkealaatuisia, demagnetoituja, dementoituneita ja totta kai ruostumattomia tälläkin kertaa! 

Palkintovalikoimassa on siis lyhyemmän kaavan mukaan sanottuna yhdellä klubimme iki-omalla uudella logolla varustettu huippulaadukas T-paita, perinteinen Urho-klubi -T-paita, huippuisänmaallinen DVD-elokuva, klubimme logolla varustettu muodikas lippis, upea ja klubin hengen mukainen ja tietenkin kotimainen Suomi-makeiskokoelma, maailman pienin dataprojektori, Urho-klubin leijonariipus, kuudes sotalaina -sytkäri tai  Vietnamin sotaan osallistuneille sotilaille jaettu, kaiverruksin varustettu pronssinen sytkäri!

Terolle ilmoitetaan voitosta toki myös henkilökohtaisesti! Kannattanee vielä mainita, ettei tämä ollut Teron ensimmäinen voitto kilpailuissamme. Hönönen kertoo tämänkertaisen voiton olleen Terolle klubimme kilpailuhistoriassa jo kolmas laatuaan!

Kiitoksia myös muille yrittäneille kaikista vastausyritelmistä, osa niistä oli todella asiantuntevia, vai mitä mieltä olette vaikkapa seuraavasta vastauksesta:

"Sehän on meidän mamman varpaankynsien lakkaamiseen tarkoitettu työkalu, eli varpaanerottaja."
 

 

UJ

<-Paluu MIKÄTIN-palstalle                                                                                                                            Sivusto © Juha Räty