KLUBIN HALLITUS TIEDOTTAA:

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 1.4.2015

UUDET NAISJÄSENET YLENNETÄÄN TÄNÄÄN SUORAAN UUTEEN LYYLI-LUOKKAAN

Klubimme kunnia-arvoisa hallitus kokoontui heti kukon laulun aikaan 1.4.2015 klubin Oulun toimistolla ja asialistalla, jota ei tapain mukaan oltu nytkään ennalta laadittu, oli moniaita tärkeitä valtakunnallisia ja kansainvälisiä asioita, yhtenä merkittävimmistä uusien LYYLI-luokkien käyttöönotto Urho-klubissa.

Lyyli-luokat LYYLI 1, LYYLI 2 ja LYYLI 3 päätettiin lanseerata sen vuoksi, koska naisjäsenille ei ennestään ollut omia jäsenluokkia, vaan heidän tuli olla tasa-arvoisesti samoissa luokissa miespuolisten jäsenten kanssa. Nyt uusissa LYYLI-luokissa naiset ovat entistäkin tasa-arvoisempia, itse asiassa huomattavasti tasa-arvoisempia kuin miehet! LYYLI 1 -luokka vastaa SENIORI-luokkaa, LYYLI 2 URHO-luokkaa ja LYYLI 3 on klubimme luokista se kaikkein korkein.

Vauhdittaakseen jäsenhankintaa klubin despoottihallitus päätti, että kaikki nyt 1.4.2015 jäseniksi hakevat naiset ylennetään suoraan kolmen klubiluokan yli LYYLI 1 -luokkaan. Samoin kaikki ne naisjäsenet, jotka jo ovat klubin jäseniä, ylennetään lähtötasosta riippuen suoraan joko LYYLI 2 tai LYYLI 3 -luokkaan. Mutta jäsenen täytyy hakea ylennystä joko itse tai klubitoverin avustuksella nyt 1.4.2015.

Jäsen-/ylennyshakemuksen voi jättää klubin sähköpostiosoitteeseen urhoklubi[at]par.as pidennetyllä aika-akselilla aina seuraavaan aamuun eli torstaiaamuun klo 09.00 saakka. Lisäbonuksena kaikille jäsenyyttä/ylennystä aikataulun mukaisesti hakeneille päätettiin myöntää 150 € lahjakortti haluttuun kauppaan tms. toimipisteeseen, kuten esim. kampaamoon tai kuntoklubiin.

Tietovuotajanasi toimi tällä(kin) kertaa täysdespootti Urho Juha

 

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 9.8.2013

URHO-KLUBIN HALLITUS EVÄSI BARACK OBAMAN KLUBIEHDOKKUUDEN

Klubimme kunnia-arvoisa hallitus kokoontui Kempeleessä 8.8.2013 klubin Kempeleen toimistolla ja asialistalla, jota ei tapain mukaan oltu edeltä laadittu, oli moniaita tärkeitä valtakunnallisia ja kansainvälisiä asioita, yhtenä merkittävimmistä Barack Hussein Obama II:n klubijäsenyyden hylkääminen.

Tärkeimmäksi syyksi Obaman uran huippukohdan eväämiselle muodostui hänen asenteensa teknikko Edward Snowdenia kohtaan. Snowdenia kutsutaan (jopa meillä Suomessa) tietovuotajaksi ja yleisön annetaan ymmärtää hänen olevan suuri ja pahamaineinen rikollinen, jota odottaa pitkä ja ansaittu rangaistus. Puolestapuhujain joukko on harvahko eikä niiden joukkoon lukeudu monikaan mediataho, vaikka 30-vuotias Snowden AINOASTAAN paljasti Yhdysvaltain ja mm. Britannian hallinnon tekemiä pöyristyttäviä rikoksia.

Päätös Obaman esteellisyydestä tulla valituksi klubimme jäseneksi pysyy voimassa ainakin niin kauan, että hän pyytää Snowdenilta julkisesti anteeksi ja Snowdenin paljastamia rikoksia ryhdytään tutkimaan...

Tietovuotajanasi toimi tällä kertaa täysdespootti Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 23.2.2013

NYT KLUBIMME SIVUILLA JULKAISTUISTA PAGINOISTA SAA MYÖS TYKÄTÄ!

Tästä päivästä, 23.2.2013, lähtien klubimme sivuilla julkaistuista paginoista voi sitten ihan virallisestikin TYKÄTÄ, aikaisemmin se ei siis ole ollut kai mahdollista. Käykääpäs vaikka kurkkaamassa pakinoitsijamme uusinta paginaa, niin voitte myös testata siellä tykkäämisenne :D

Tykkääminen hyväksyttiin hallituksen iltakoulussa keskiviikkona, 20.2.2013, valtakunnan virallista aikaa.
Tykkääminen hoituu myös tämän artikkelin osalta tässä alla:

Tietokanavanasi toimi tällä kertaa täysdespootti Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 15.12.2012

KLUBIN HALLITUKSEN KOKOUKSIEN ANTIA JOULUKUULTA 2012

Klubin hallituksen kokouksissa, itsenäisyyspäivän tunnelmissa, tehtiin useita tärkeitä päätöksiä koskien JÄSENISTÖN YLENNYKSIÄ ja UUSIA JÄSENIÄ.

Ylennyksiä oli tälläkin kertaa sangen runsaasti!
 Tässä listaa ylennetyistä (kuvat löytyvät täältä):

UUSIA NOVIISEJA:

Noviisi Tenho K.
Noviisi Jari P.
Noviisi Marko T.
Noviisi Tuomas R.
Noviisi Juho N.
Noviisi Ilkka H.
Noviisi Tatu R.
Noviisi Babatunde A.
Noviisi Jan L.
Noviisi Pekka K.
Noviisi Iida K.

Erityismaininnan ansaitsee uusi noviisimme Iida, joka on ensimmäinen nuorisojäsenestä noviisiksi ylennyt klubilaisemme koko klubin historian aikana. Fanfaarit Iidalle!

UUSIA JUNIOREJA:

Juniori Teemu H.
Juniori Tiina O.
Juniori Jori K.
Juniori Pekka L.
Juniori Vesa T.

UUSIA SENIOREJA:

Seniori Santtu P.
Seniori Jaakko S.
Seniori Vieno V.

UUSIA URHOJA:

Urho Kimmo S.
Urho Tuomo K.
Urho Ari H.

Yhtenä tärkeimmistä asioista oli myös uusien jäsenten hyväksyminen mukaan klubin toimintaan. Tällä kertaa uusia suositeltuja jäsenehdokkaita hyväksyttiin yhteensä kaksi humaania ja isänmaallista maailman kansalaista. Näinpä kisällin paperit kirjoitettiin kisälliehdokkaille Srijana ja Antti.

Tietokanavanasi toimi tällä kertaa täysdespootti Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 1.9.2012

KLUBIN VUOSIJUHLAKOKOUS

Klubin hallitus päätti nyt lauantaisessa istunnossaan pitää vuoden 2012 vuosijuhlakokouksen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana erinäisten sattumien vuoksi.

Vuosipäiväjuhlakahvitilaisuutemme järjestetään siis tällä kertaa myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana myöhemmin ilmoitettavassa maantieteellisessä lokaatiossa.

 Syynä päivämääräsiirtoon on klubimme kahden Urhon, Urho Teron ja Urho Juhan joutuminen sairaalahoitoon ja leikkaukseen. Molemmat em. Urhot ovat jo vuosikausia osallistuneet vuosipäiväjuhlien järjestelyihin niin aktiivisesti, että juhlien järjestämisvastuiden vaatima muutos näin lyhyellä varoitusajalla oli mahdotonta.

Pahoittelumme tilanteen johdosta.

Urho-klubin hallitus julkilausuu kaikesta huolimatta vakavan muistutuksen jäsenistölleen tulevana maanantaina eli 3.9.2012 vietettävän klubimme ainoan ja pakollisen vuosipäivän takia! Muistakaahan juhlistaa päivää klubijuhlien siirtymisestä huolimatta sen vaatimalla arvokkuudella, ettei ilmiantajillemme tulisi niin paljon raportoitavaa. Muilutus ja kyyditys, likvidoinnista puhumattakaan, ovat yhä edelleen käytössä olevia menetelmiä! Ja raportointi juhlanviettotavasta istuvalle hallitukselle on lähestulkoon pakollista...

Tietokanavanasi toimi nyt sairasvuoteelta täysdespootti mutta puukotettu Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 18.7.2012

KLUBILAISTEN VERENLUOVUTUSVIIKKO 18. -24.7.2012
- It is time to give blood -

Hei taas kaikille klubilaisillemme!

 On taas aika tempaista joukolla ja ojentaa auttava kätemme apua tarvitseville. Hallitus on julistanut vuoden 2012 akkain viikon myös Urho-klubin verenluovutusviikoksi ja toivoo mahdollisimman monen klubilaisen vastaavan haasteeseen tietenkin voinnin ja terveydentilan mukaan.

   Verta ei ole liikaa tarvitsijoille kesälläkään. Joka ikinen päivä tarvitaan nelinumeroinen määrä luovuttajia, jotta veripalvelun varastot pysyvät hyväksytyllä tasolla. Jos olet tottunut luovuttamaan esim. työ- tai kotipaikkakunnallasi, mutta olet nyt vaikkapa kesämökillä, ei ole syytä vaipua huoleen: kesällä verenluovutuspaikka voi löytyä myös mökkipaikkakunnalta.
» Lue lisää

Suuremmilla paikkakunnilla, esimerkiksi Oulussa ja Helsingissä, on kiinteät SPR:n verenluovutuspisteet, joissa voi käydä luovuttamassa verta viitenä päivänä viikossa. Sijaintipaikkaasi lähimmän luovutuspisteen löydät täältä.

Mutta pienemmillä paikkakunnilla palvelee Liikkuva Veripalvelu. Liikkuvan veripalvelun aikataulut näet täältä:

http://www.veripalvelu.fi/www/verenluovutustilaisuudet

Ja muistakaapa ilmoitella verenluovutuksistanne klubimme sähköpostiin tai hallituksen jäsenille. Ylenemispistesaldosi kohoaa silmissä yhtä mittaa luovutusveripussisi pullistumisen kanssa!

Now it's time again to help our sick and poorly friends around the world. Our dear and honoured board has announced this week (18. - 24.7.2012) as a Give Blood -week. We hope that you can meet the challence and join our bloody team!

The amount of blood our hosapitals need in Finland is huge: every single day more than 1000 donors are needed to fullfill the need of this red elixir of life.

You can check the nearist place to give blood from here and from here (smaller towns).

And do not forget to send some info about your delivery to us. You will earn those so much appreciated promotion points with this act of charity!

Tietokanavanasi toimi tällä kertaa täysdespootti Urho Juha
 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 4.3.2012

KLUBIN HALLITUKSEN KOKOUKSIEN ANTIA HELMI-MAALISKUULTA 2012

Klubin hallituksen kokouksissa tehtiin useita tärkeitä päätöksiä koskien klubin kasvavaa toimintaa, uusia jäseniä ja jäsenmäärää.

Yhtenä tärkeimmistä asioista oli uusien jäsenten hyväksyminen mukaan klubin toimintaan. Tällä kertaa uusia suositeltuja jäsenehdokkaita hyväksyttiin kolmessa kokouksessa yhteensä viisi humaania ja isänmaallista maailman kansalaista. Näinpä kisällin paperit kirjoitettiin kisälliehdokkaille Tuomakselle, Tatulle, Ilkalle, Markolle ja Juholle.

Eräänä esille otettuna asiana oli Urho Alpon virkavapauden loppuminen hallitustehtävistä. Hallitus toivotti Urho Alpon riemumielin takaisin hallituskuvioihin; Urhomme virkavapautta vaatinut Suomen poliittinen vastuutehtävä kun oli tullut kunniakkaasti hoidettua.

Tietokanavanasi toimi tällä kertaa täysdespootti Urho Juha

 

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 19.2.2012

KLUBIN JÄSENET HAASTETAAN VERENLUOVUTUKSEEN MAANANTAINA 20.2.2012

Urho-klubin YLIVALTAISEN hallituksen tiedotteita:

Nyt on taas VERENLUOVUTUKSEN aika! Kaikki klubilaiset sankoin joukoin luovuttamaan tätä tärkeätä elinnestettä niille, jotka ovat todella sen tarpeessa! Ajattele, jonkun elämä saattaa riippua juuri sinun antamastasi verestä.Hymyilevä Tippa SPR:n kuva-arkisto

Nyt hiihtolomien alkaessa verenluovuttajilta toivotaan erityistä aktiivisuutta. Verenluovuttajia tarvitaan päivittäin kaikista veriryhmistä.
 

Suuremmilla paikkakunnilla, esimerkiksi Oulussa ja Helsingissä, on kiinteät SPR:n verenluovutuspisteet, joissa voi käydä luovuttamassa verta viitenä päivänä viikossa. Mutta pienemmillä paikkakunnilla palvelee Liikkuva Veripalvelu. Liikkuvan veripalvelun aikataulut näet täältä:

http://www.veripalvelu.fi/www/verenluovutustilaisuudet

Mainittakoon nyt, että huomenna 20.2.2012 Liikkuva Veripalvelu on mm. Imatralla, Loimaalla, Leppävaaralla ja Raahessa. Ja koska Raahessa on niin paljon klubin jäseniä, kerrottakoon vielä, että luovutustilaisuus on vakio-osoitteessa seurakuntatalo, Kirkkokatu 10, 92100 Raahe.

Toki verta voi luovuttaa muulloinkin kuin vain nyt tulevana maanantaina. Esimerkiksi Liikkuva Veripalvelu ei ole kaikilla paikkakunnilla samana päivänä, joten tarkistakaapa aikataulut tuosta edellisestä linkistä. Kaikista luovutuksista, päivämäärästä riippumatta, annetaan ylenemispisteitä!

Niillä, jotka eivät syystä tai toisesta voi luovuttaa verta, on mahdollisuus tukea SPR:n toimintaa hankkimalla jotain SPR:n verkkokaupasta. Sieltä voit ostaa vaikka ensiapulaukkuja (alk.9,90 €) tai vaikkapa T-paidan. Tuotot menevät SPR:n toiminnan kehittämiseen. Ja tästäkin toiminnasta jaamme ylenemispisteitä!

Lomakausi sekä flunssat ja vatsataudit verottavat samanaikaisesti normaalia verenluovuttajien määrää. Veren tarve sairaaloissa pysyy tasaisena lomista huolimatta ja on jatkuvaa – joka arkipäivä tarvitaan noin 1000 verenluovuttajaa.
 
Influenssan, flunssan, poskiontelotulehduksen tai muun tarttuvan taudin oireiden ja lääkityksen loppumisesta tulee olla kulunut vähintään kaksi viikkoa, ennen kuin voi luovuttaa verta. Myös vatsataudin oireiden loppumisesta tulee olla kulunut kaksi viikkoa ennen luovutusta, sillä sen yhteydessä nestetasapaino yleensä heikkenee. Koska myös verenluovutuksessa menetetään nestettä, on luovuttajan nestetasapainon oltava kohdallaan luovutuksen ajankohtana.

Kerrottakoon nyt siis vielä kerran, että Urho-klubin jäsen, joka käy luovuttamassa vertaan, saa siitä hyvästä ns. ylenemispisteitä! Muistakaa siis ilmoitella klubin hallitukselle luovutuksistanne!

Tätä klikkaamalla voit lukea lisää hyödyllistä juttua tästä verenluovutuksesta!

Tietokanavanasi toimi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 8.10.2011

KLUBIN HALLITUS SUOSITTAA JÄSENISTÖÄÄN TUKEMAAN ROOSA NAUHA -KAMPANJAA!

Urho-klubin hallitus kehottaa kaikkia klubilaisia ja muitakin kynnelle kykeneviä kansalaisia hankkimaan varojen niin salliessa itselleen ja/tai vaikkapa lahjaksi syöpätutkimusta tukevan Roosa nauhan!

Yksi klubin tavoitteistahan on tukea vähäosaisia ja hyväntekeväisyystoimintaa, joten tässä jäsenillämme on jälleen kerran osoittaa solidaarisuutta syöpäsairaille. Lue lisää täältä!

 

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 1.9.2011

KLUBIN VUOSIJUHLAKOKOUS PIDETÄÄN 13.9.2011

Klubin hallitus päätti torstaisessa istunnossaan pitää vuoden 2011 vuosijuhlakokouksen tiistaina 13.9.2011 alkaen klo 18.00.

Vuosipäiväjuhlakahvitilaisuutemme järjestetään siis tällä kertaa kymmenen päivää oikeaa kalenteriaanista päivämäärää myöhemmin eli 13.9.2011. Syynä tähän ihmetekoon ovat juhlapaikan uuden sijainnin ja entistä laajemman juhlaohjelmiston vaatimat järjestelyt.

 Kokoontumispaikkana tuolloin 13.9.2011 toimii klubin uusi juhlahuoneisto Urho Juhan, Sylvi Elinan, Urho Markun, Urho Juhan (aivan oikein, tuplajuhitus) ja Urho Teron toimiessa juhlatilaisuuden isäntinä. Juhlaohjelmassa on luvassa taas mm. matkailua, Urhotron-kilpailut (Urhompialaiset), tietokilpailuja, pikkuleipien ja pullien syöntiä, kahvin juontia, kansakuntamme historiasta tuttuja juhlajuomia, maailman parantamista sekä tietenkin sokerina pohjalla: ylennyksiä!

Tarkempi kokoontumispaikka (joka sijaitsee Raahessa ja jossa tällä kertaa voi mm. myös saunoa kaiken muun mukavan lisäksi) ja aika toimitetaan kutsutuille tiedoksi mm. sähköpostilla, suullisesti, puhelimella tai muutoin toimitettavissa henkilökohtaisissa kutsuissa.

Urho-klubin hallitus julkilausuu siis vakavan muistutuksen jäsenistölleen tulevana lauantaina eli 3.9.2011 vietettävän klubimme ainoan ja pakollisen vuosipäivän takia! Muistakaahan juhlistaa päivää klubijuhlien siirtymisestä huolimatta sen vaatimalla arvokkuudella, ettei ilmiantajillemme tulisi niin paljon raportoitavaa. Muilutus ja kyyditys, likvidoinnista puhumattakaan, ovat yhä edelleen käytössä olevia menetelmiä! Ja raportointi juhlanviettotavasta istuvalle hallitukselle on lähestulkoon pakollista...

Tietokanavanasi toimi nyt täysdespootti Urho Juha

 

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 25.8.2011

KLUBIN HALLITUKSEN KOKOUKSEN ANTIA ELOKUULTA 2011

Klubin hallituksen kokouksessa torstaina 25.8.2011 tehtiin useita tärkeitä päätöksiä, jotka koskivat paitsi klubin pian koittavaa vuosipäivää, myös klubin kasvavaa toimintaa, hallitusta ja jäsenmäärää.

 Ensiksikin kokouksessa päätettiin hyväksyä edellisessä kokouksessa esitetty Sylvi Elinan ylentäminen klubin hallituksen täysvaltaiseksi jäseneksi. Sylvi Elina on nyt paitsi klubimme pitkän historian ensimmäinen naispuolinen Urho ja samalla ensimmäinen naispuolinen hallituksen jäsen.

Seuraavaksi keskusteltiin klubin vuosipäiväjuhlan ajankohdasta. Tämä 3. syyskuutahan on klubimme virallinen vuosijuhlapäivä, jota jokaisen klubimme jäsenen on juhlittava ensinnäkin haluamallaan tavalla ja mielellään raportoitava siitä vielä klubin hallitukselle. Mutta lisäksi yhteinen juhlatilaisuus jouduttanee tänä vuonna siirtämään hiukan myöhempään ja sopivampaan päivämäärään. Klubin jäsenille tiedotetaan uusi päivämäärä ja juhlapaikka myös henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä.

Kolmantena asiana oli uusien jäsenten hyväksyminen mukaan klubin toimintaan. Tällä kertaa uusia suositeltuja jäsenehdokkaita hyväksyttiin viisi humaania ja isänmaallista maailman kansalaista. Lisäksi kisällin paperit kirjoitettiin kolmelle kisälliehdokkaalle, Admirille, Adnanille ja Arille.

Neljäntenä esille otettuna asiana oli Urho Alpon virkavapausanomus hallitustehtävistä. Hallitus päätti myöntää valtuutetun virkavapauden Urho Alpolle tulevien Suomen tasavallan presidentinvaalien ehdokasjärjestelyjen takia alkaen 25.8.2011 ja jatkuen toistaiseksi. Tätä virkavapauspäätöstä (artikla 118, pykälä 42) myöntämään Urho Alpo oli esteellinen, joten muu paikalla oleva hallitus hoiti päätöksen. Arvioitu virkavapauden kesto on noin neljä kuukautta.

Viidentenä asiana oli hallituksen vahvistaminen vielä yhdellä Urholla/Sylvillä klubin jäsenmäärän jatkuvasti kasvaessa ja klubin yhteiskunnallisten tehtävien lisääntyessä. Klubin uusimman jäsenehdokkaan jäsennumero kun on jo 1042. Asia tästä uudesta vahvistuksesta päätetään lähipäivinä, kun kaikki vallassa olevat hallitus-Urhot muodostavat mielipiteensä tarjoutuneista hallitusurhoehdokkaista.

Tietokanavanasi toimi tällä kertaa täysdespootti Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 18.2.2011

KLUBIN SIVUILLA UUSI KÄVIJÄMÄÄRÄENNÄTYS TAMMIKUUSSA 2011

Toimituksemme sai tuossa ihan  "äsköiseltään" yhdeltä hallituksemme jäseneltä kuukausiraportin sivujemme lukijamääristä:

"Arvoisa UJ

Viitaten edelliseen hallituksemme kokoukseen välitän toimituksen tietoon uutisen:

Urho-klubin nettisivujen lukijamäärässä uusi kuukausiennätys.

Urho-klubin nettisivujen kävijämäärä (etusivulla vierailut) on kasvanut tasaisesti. Viime vuoden kävijämäärä oli 17700 vierailijaa, mikä on uusi vuosiennätys ja jossa on runsaan kuuden prosentin kasvu edellisvuoteen verrattuna.

Tämän vuoden tammikuussa saavutettiin uusi, upea ennätys kuukausittaisessa kävijöiden määrässä. Tammikuussa klubimme pääsivulla vieraili peräti 3300 kävijää. Edellinen kuukausiennätys, 2200 kävijää, on vuoden 2009 joulukuulta. Tammikuun perusteella voidaan odottaa myös vuosiennätyksen rikkoutuvan reippaasti alkaneena vuotena."


Lisättäköön tähän, että tilastojemme mukaan tammikuussa 2011 klubimme sivuille tuli kaikkiaan 6616 vierailijaa, koska osa heistä ei tullut sivuillemme etusivun kautta (laskuri näkyvissä vain etusivulla). Seuraavan kokonaiskävijämäärätaulukon saa suurennettua tarkempaa tutkailua varten yksinkertaisesti klikkaamalla sitä.

Urho-klubin sivuilla kävi vilske
Kuva: Urho-klubin tammikuun 2011 lukijavierailut


Tietokanavanasi toimivat nyt täysdespootit Urho Alpo ja Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 7.2.2011

UUSI NIMITYSKÄYTÄNTÖ URHO-LUOKKAAN

Urho-klubin viimeisimmässä vuosikokouksessa 9.9.2010 esitettiin uutta nimityskäytäntöä Urho-luokkaan, koska klubillamme on nyt erikoislaatuinen tilaisuus ensimmäisenä maailmassa julistaa ensimmäiset naispuoliset Urhot! Tasapuolisuuden nimissä ehdotettiin, että Urho voisi halutessaan ottaa kunnianimekseen myös Sylvin.

Klubimme ylimaallinen ja despoottinen hallituksemme kokoontui kokonaista 14 kertaa keskustelemaan ja lopulta päättämään asiasta. Ja päätöshän asiasta syntyi:

Näin esimerkiksi maailman ensimmäinen naispuolinen Urhomme, Urho Elina, voi halutessaan ottaa kunnianimekseen Urhon paikalle Sylvin! Näin häntä voidaan kutsua kunnioittavasti myös nimellä Sylvi Elina tai Sylvi + sukunimi. Myös lyhenne SE on hyväksyttävä.

Mutta mainoksen sanoin: Eikä tässä vielä kaikki!

Kaikki muutkin klubimme Urho-luokan jäsenet, myös miespuoliset, voivat tasa-arvon nimissä ottaa Sylvi-kunnianimen käyttöönsä niin halutessaan. Korostettakoon, että päätös on kokonaan jäsenen itsensä tehtävissä ja kutsuminen täytyy aina suorittaa kunnioittavasti! Näin eräs klubimme patrioottinen jäsen voisikin kutsua itseään myös nimellä Sylvi Kekkonen!

Tietokanavanasi toimivat nyt täysdespootit Urho Alpo ja Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 1.9.2010, päivitys 6.9.2010

KLUBIN  YHTEINEN VUOSIPÄIVÄJUHLAKAHVITILAISUUS ON POIKKEUKSELLISESTI VASTA  9.9.2010, eli  NYT torstaina !!

Urho-klubin täysdespoottinen hallitus ilmineeraa seuraavaa:
Vuosipäiväjuhlakahvitilaisuutemme järjestetään tällä kertaa liki viikon oikeaa kalenteriaanista päivämäärää myöhemmin eli 9.9.2010. Syynä tähän ihmetekoon on tavallista suurempi juhlavuosi ja sen vaatimat järjestelyt; tuleehan 3.9.2010 kuluneeksi kokonaista 110 vuotta UKK:n syntymästä! Lisäksi osa hallituksesta on estyneenä tuona oikeana päivämääränä 3.9. osallistumaan klubijuhliin UKK:n 110-vuotissynttäreiden vaatiessa osallistumista muualla. Aikakoneistaan ja ionisiirtimistään huolimatta kahdessa paikassa yhtä aikaa olo on vielä urhoillemmekin melko hankalaa.

 Kokoontumispaikkana tuolloin 9.9.2010 toimii jo perinteisen tavan mukainen juhlahuoneisto Urho Juhan, Urho Alpon, Urho Markun ja seniori Teron toimiessa juhlatilaisuuden isäntinä. Juhlaohjelmassa on luvassa taas mm. matkailua, Urhotron-kilpailut (Urhompialaiset), pikkuleipien ja pullien syöntiä, kahvin juontia, kansakuntamme historiasta tuttuja juhlajuomia, maailman parantamista, UKK:n 110-vuotissynttärijuhlintaa sekä tietenkin sokerina pohjalla: ylennyksiä!

Tarkempi kokoontumispaikka (joka on siis vanhemmille jäsenille jo tuttu residenssi viime vuosilta) ja aika toimitetaan kutsutuille tiedoksi mm. sähköpostilla, suullisesti, puhelimella tai muutoin toimitettavissa henkilökohtaisissa kutsuissa.

Urho-klubin hallitus julkilausuu siis vakavan muistutuksen jäsenistölleen tulevana perjantaina eli 3.9.2010 vietettävän  juhlan eli klubimme ainoan ja pakollisen vuosipäivän takia! Muistakaahan juhlistaa päivää klubijuhlien siirtymisestä huolimatta sen vaatimalla arvokkuudella, ettei ilmiantajillemme tulisi niin paljon raportoitavaa. Muilutus ja kyyditys, likvidoinnista puhumattakaan, ovat yhä edelleen käytössä olevia menetelmiä!

Tietokanavanasi toimivat nyt täysdespootit Urho Alpo ja Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 25.5.2010

Urho-klubin nettisivut voittaneet
 WebSiteRacen myös huhtikuussa 2010!

Urho-klubin webbisivut ovat voittaneet vuonna 2010 jokaisena kuukautena kansainvälisen verkkosivukilpailun kansallisen kilpailun sarjassa "yksityiset". Kansainvälisessä TOP-10 -kisassa sijoituksemme oli huhtikuussa (tuorein tilasto) viides. Klubin hallitus kiittää kaikkia lukijoitamme ja erityisesti sivustoamme äänestäneitä.

Tietokanavanasi toimi Vice President Urho Juha.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 24.4.2010

 LISÄTIETOA SIVUJEMME KÄVIJÄMÄÄRISTÄ

Tuossa alempana (9.1.2010) kerroimme sivustomme kävijämäärien kasvaneen. Haluamme näyttää tässä pienin esimerkein viimeisen viikon tilastotietoja sivustossamme vierailleista, olkaapa hyvät:


Kuva: Päivittäiset vierailijat 9. - 23.4.2010 (photo Juha Räty)

Klikkaa niin näet nimittäin...
Kuva: Päivittäiset vierailijat 15. - 23.4.2010 (photo Juha Räty)

Yllä olevista käy ilmi, että sivustollamme vierailee keskimäärin noin 170 lukijaa päivässä. Alasivukohtaisista laskureista saamme päivittäin huomattavan suuria lukemia (ennätys reilusti yli 10.000 vierailijaa yhdellä alasivulla kuukaudessa).

Tietokanavanasi toimi Vice President Urho Juha.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 24.4.2010

Urho-klubin nettisivut voittaneet
 WebSiteRacen myös maaliskuussa 2010!

Urho-klubin webbisivut ovat voittaneet vuonna 2010 myös maaliskuussa kansainvälisen verkkosivukilpailun kansallisen kilpailun sarjassa "yksityiset". Kansainvälisessä TOP-10 -kisassa sijoituksemme oli neljäs. Klubin hallitus kiittää kaikkia lukijoitamme ja erityisesti sivustoamme äänestäneitä.

Tietokanavanasi toimi Vice President Urho Juha.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 24.4.2010

UUSIA JÄSENIÄ KLUBIIN

 Kokouksessaan viikko sitten Urho-klubin täysmielinen ja moninainen hallitus hyväksyi jäsenistön ehdotuksen kolmen uuden jäsenehdokkaan pyytämiseksi mukaan klubin toimintaan. Uutukaisille kisälleille Janne H., Sauli P. ja Henrik N. paperossit ja bumaskat toimitetaan pikaiseltaan.

Tietokanavanasi toimivat tällä kertaa täysdespootit Urho Juha ja Urho Alpo.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 11.3.2010

Urho-klubin nettisivut voittaneet
 WebSiteRacen tammikuussa ja helmikuussa 2010!

Urho-klubin webbisivujen sijoittumisesta kansallisessa kilpailussa uutisoitiin tällä samalla palstalla viimeksi tammikuussa, jolloin kerroimme sijoittuneemme viime vuoden kokonaiskilpailussa valtakunnan kakkoseksi. Mutta sen jälkeen olemme voittaneet lisää. Sivustomme on voittanut nyt kilpailun Suomen parhaasta yksityisestä verkkosivustosta sekä tammi- ja helmikuussa.

 Lisäksi sivustomme tuli kansainvälisellä TOP 10 -listalla sijalle 3 tammikuussa ja helmikuussa myös sijalle 3!Kansainvälisellä foorumilla kilpailevat kaikki webbisivustot yhdessä sarjassa, niin suuryritykset, yhteisöt kuin yksityisetkin sivut, joten kanssakilpailijat ovat todella kovan luokan jermuja! Kansainväliseen sarjaan kuuluvat Suomen lisäksi Ruotsi, Iso-Britannia, Saksa, Ranska ja Espanja.

Kiitokset jälleen kerran sijoituksestamme kuuluvat sivujemme aktiivisille lukijoille ja kaikille meitä äänestäneille!

Tietokanavanasi toimi Vice President Urho Juha.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 15.1.2010

 KLUBIN SIVUT SIJOITTUIVAT HOPEALLE 'SUOMEN PARHAAT VERKKOSIVUT 2009' -KILPAILUSSA

Urho-klubin kotisivut ovat sijoittuneet kakkoseksi vuoden 2009 parhaiden verkkosivujen kilpailussa yksityisten sivujen kilpailusarjassa. Kiitämme kaikkia äänestäjiämme sydämellisesti! Kiitoksia!

Lisäksi lämpimät onnittelumme kaikkien sarjojen palkituille sivustoille! Olette varmasti sijoituksenne ansainneet!

 Harmittelemme täällä toimituksessa hieman Telajärven kunnan sijoittumattomuutta lopullisessa tilastossa, koska Telajärven webbisivut voittivat usean kuukauden parhaan webbisivuston tittelin vuorotellen Urho-klubin sivuston kanssa. Mutta niin siinä sitten vaan kävi. Telajärvi ansaitsee komean Hurraa-huudon meiltä kaikilta!
 HURRAA TELAJÄRVI!

Voit tutustua palkittuihin sivustoihin tästä klikkaamalla.

Niin että kauniit kiitokset lukijoillemme vielä kerran,
toivottelevat täysdespootit Urho Alpo ja Vice President Urho Juha.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 9.1.2010 (editoitu 12.1.2010, editoitu alue merkattu)

 URHO-KLUBIN KOTISIVUJEN KÄVIJÄMÄÄRÄ KASVAA RAJUSTI

Nykyisentapaiset Urhoklubin kotisivut avattiin huhtikuussa 2006, noin kolme ja puoli vuotta klubin perustamisen jälkeen. Sivusto on ollut alusta lähtien jokseenkin suosittu. Kahden ensimmäisen vuoden keskimääräinen kävijämäärä oli n. 200 kävijää viikossa eli 800 kävijää kuukaudessa. Mutta nyt puhutaan jo aivan eri lukemista...

Tuhannen kuukausittaisen kävijän raja ylitettiin ensimmäisen kerran joulukuussa 2008, minkä jälkeen sivuston kuukausittainen kävijämäärä on pysynyt tuhannen yläpuolella heinäkuuta 2009 lukuun ottamatta. Tuhannen viidensadan kuukausittaisen kävijän raja ylitettiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2009. Syyskuun kävijäennätys jäi lyhytaikaiseksi, sillä jo marraskuussa tehtiin uusi ennätys ja 1700 kävijän raja ylittyi. Marraskuun ennätys jäi vieläkin lyhytaikaisemmaksi, sillä joulukuussa sivustolla vieraili peräti 2200 kävijää. Vuodenvaihteen 2010 jälkeen sivustoamme on luettu sen verran ahkerasti, että myös joulukuun kävijäennätys voi jäädä hyvin lyhytaikaiseksi.

Nämä luvut kuvaavat ainoastaan klubimme nettisivuston etusivun kävijämäärää. Eri osastojen lukijamäärät voivat olla tätä pienempiä mutta myös huomattavasti suurempia (suurin lukema joulukuulta 2009 oli eräältä osastoltamme peräti komeat 10.800 lukijaa, toim. huom). Sivustomme osastoille kun on mahdollista mennä myös suorilla osoitteilla (joihin monet bookmarkkejaan laittavatkin), jolloin etusivun laskuri ei näitä käyntejä rekisteröi. Klubin hallitus on seurannut myös eri osastojen suosiota, mutta ei näe tarpeelliseksi tiedottaa niistä tämän enempää.

Klubimme sivuston kävijämäärien kohdallemme osoittamaa suosiota kuvaa hyvin myös kansainvälinen Websiteracen verkkosivukilpailu, johon osallistuimme vuonna 2009 huhtikuun 20. päivän jälkeen. Tuolloin huhtikuussa sijoituimme sijalle 2. kansallisessa sarjassa, toukokuussa voitimme kisan ja olimme kansainvälisessä sarjassa (aloituskuukausi siinä sarjassa) sijalla 5. Kesäkuussa voitimme kansallisen kisan toistamiseen ja olimme nyt kansainvälisessä kisassa suuryritysten seassa sijalla 4. Heinäkuussa olimme Suomen kakkonen ja kansainvälisessä kilvoittelussa sijalla 3. Elokuussa olimme jälleen Suomen ykkönen ja kansainvälisesti pinnistelimme sijalla 9. Syyskuussa voitimme kotomaassa jälleen ja kansainvälisesti parantelimme asemaamme kisan neljänneksi. Lokakuussa pääsimme Suomessa jälleen sijalle 1. ja marraskuussa sijalle 3. Joulukuussa sijoituimme kansainvälisellä foorumilla tilalle 10 ja kotimaan kisassa tilalle kaksi (2). Vuoden 2009 lopulliset tulokset puuttuvat vielä.

Niin että kauniit kiitokset lukijoillemme näistä tämänkertaisiin uutisiin johtaneista kasvaneista kävijämääristä, toivottelevat täysdespootit Urho Alpo ja Vice President Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 5.12.2009

MARSKIN MERKKI JOKAISEEN KOTIIN!

Urho-klubin hallitus kehottaa kaikkia klubilaisia ja muitakin kynnelle kykeneviä kansalaisia hankkimaan varojen niin salliessa itselleen ja/tai vaikkapa joululahjaksi todellisen arvoesineen, aidon vuonna 1951 tehdyn Marskin merkin. Aito Marskin merkki on suomalaisen rohkeuden symboli!
Katse eteenpäin! Lepo! Tässä merkki Teille, maamme patriootit! Kiitos veteraaniemme puolesta!
Kuva:
Marskin merkin hankinnalla tuet veteraanejamme 16 eurolla (photo JR-Studio, Juha Räty)

Alkuperäisiä Marskin merkkejä myydään Talvisodan muiston kunniaksi 105 päivän ajan 30.11.2009 - 13.3.2010 ja merkkejä saa ostaa mm. R-Kioskeilta, Sonera-kaupoista ja Rahapaja Monetalta (klikkaa tästä). Jokaisesta 20 € hintaisesta merkistä vähintään 16 € menee sotaveteraaneille.

Sotiemme Veteraaneja on elossa yli 60 000, heistä sotainvalideja on noin 10 000. Veteraanien keski-ikä on 87-vuotta. Sotiemme Veteraanit ovat korkeaan ikään ehtineitä kunniakansalaisia. Tuen tarve kasvaa, sillä veteraanien kunto heikkenee.

Marskin merkkien myyntituotolla kerätään varoja sotainvalideille ja muille Sotiemme Veteraaneille, jotta he voisivat selviytyä mahdollisimman pitkään kotonaan niin halutessaan.
Merkki on varmasti aito ja alkuperäinen!
Kuva: Merkin mukana saat aitoustodistuksen.
 Kuvan todistuksen numero on häivytetty ja kuvan
 päälle on laitettu teksti mahdollisten väärinkäytösten vaikeuttamiseksi.
(photo JR-Studio, Juha Räty)

Marskin merkin ensimmäinen kappale luovutettiin puolustusvoimain ylipäällikölle, tasavallan presidentti Tarja Haloselle ja toisen sai Mannerheimin suvun edustaja kreivi Carl Gustaf Mannerheim.

Suosittelemme, että ainakin kaikki klubimme Urhot hankkivat merkin, koska ilman talvi- ja jatkosodan uhrauksia maamme ei olisi itsenäinen. Kunnioittakaamme veteraanejamme ja sankarivainajien muistoa.

Lisätietoa Sotiemme Veteraaneista:
www.sotiemmeveteraanit.fi

Tietokanavanasi toimi Vice President Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 10.11.2009

VIENO VÄISTÖ LIITTYI URHO-KLUBIIN!

Raahessa kuuluu kummia! Tulevana torstaina viimeistä kertaa ilmestyvän sanomalehti Pookisanomien pakinoitsija Vieno Väistö päätettiin Urho-klubin hallituksen tiistaisessa kokouksessa ottaa klubin jäseneksi jäsennumerolla 888 - ja suoraan noviisiksi!

Tämä päätös oli historiallinen ja laatujaan ensimmäinen klubin monivuotisessa historiassa. Päätös oli sinällään kyllä täysin laillinen, koska klubimme hallitus on sääntöjen mukaan despoottista valtaa nauttiva. Perusteluina, joita hallituksen ei olisi tarvinnut antaa, kokouksesta poistunut hallituksen jäsen heitti toimittajallemme Vieno Väistön mielentilojen ja henkisten tuotosten monivuotisen seurannan lehdistön kautta.

Itse asiasta kuultuna klubimme oma ja nykyinen pääpakinoitsija UAT piti hallituksen päätöstä sekä hyväksyttävänä että kannatettavana - harmia toisen pakinoitsijan astumisesta samaan klubiin ei hänen äänestään kuulunut.

Tietokanavanasi toimi Vice President Urho Juha, joka itse lukee molempien yllä mainittujen pakinoitsijoiden pakinat aina tuoreeltaan.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 6.11.2009

KLUBIN HALLITUS KEHOTTAA KAIKKIA JÄSENIÄÄN LIITTYMÄÄN NENÄPÄIVÄKERÄYKSEEN!
- TEMPAISKAAMME YHDESSÄ - 

Urho-klubin hallitus kehottaa kaikkia jäseniään liittymään Nenäpäivätempaukseen vaikkapa ostamalla R-kioskilta punaisen irtonenän. Tuon nenän 2 €:n hinnasta puolet eli 1 € menee keräykseen suoraan, eli kehitysmaiden köyhien lasten ja naisten auttamiseen.

Punaiset Nenäpäivä-nenät ovat myynnissä vielä muutaman viikon. Ja jos nenän osto ei vielä innosta, voit aina ostaa itsellesi ko. aiheisen T-paidan hintaan 10 € - 25 €. Tsekkaa Nenäpäivä-paidat klikkaamalla äskeistä linkkiä. 

Hallitus painottaa lisäksi, että nenäpäivätempaukseen osallistumisesta saa myös niitä paljon kyseltyjä ylenemispisteitä, joten kipin kapin osallistumaan. Muita tapoja olla mukan Nenäpäivässä löytyy täältä!

Tietokanavanasi toimi tällä kertaa täysdespootti, Vice President Urho Juha, joka lupaa myös käyttää punaista nenäänsä 6.11.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 7.10.2009

Urho-klubin webbisivut edelleen voitokkaat!

Urho-klubin webbisivujen sijoittumisesta kansallisessa kilpailussa uutisoitiin tällä samalla palstalla viimeksi heinäkuussa. Mutta sen jälkeen on tapahtunut paljon. Sivustomme on voittanut nyt kilpailun Suomen parhaasta yksityisestä verkkosivustosta toukokuussa, kesäkuussa, elokuussa ja syyskuussa. Toiseksi olemme sijoittuneet huhtikuussa (sivut liittyivät kilpailuun vasta huhtikuun puolivälin jälkeen) ja heinäkuussa. Ja kilpailijoita on ollut hiukan enemmän kuin kaksi...

 Lisäksi sivustomme tuli kansainvälisellä TOP 10 -listalla sijalle 4 syyskuussa, elokuussa sijalle 9, heinäkuussa sijalle 3, kesäkuussa sijalle 4 ja toukokuussa (ensimmäinen osallistumiskuukausi kansainväliseen sarjaan) sijalle 5! Kansainvälisellä foorumilla kilpailevat kaikki webbisivustot yhdessä sarjassa, niin suuryritykset, yhteisöt kuin yksityisetkin sivut, joten kanssakilpailijat ovat todella kovan luokan jermuja! Kansainväliseen sarjaan kuuluvat Suomen lisäksi Ruotsi, Iso-Britannia, Saksa, Ranska ja Espanja.

Kiitokset jälleen kerran sijoituksestamme kuuluvat sivujemme aktiivisille lukijoille ja kaikille meitä äänestäneille!

Tietokanavanasi toimi Vice President Urho Juha.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 16.9.2009

URHO-KLUBILLE ON VALITTU UUSI VICE PRESIDENT

Urho-klubin hallitus piti kokouksen klubin ainoana ja pakollisena
vuosipäivänä, syyskuun kolmantena. Kun laajan jäsenkunnan
vuosipäiväylennyksistä oli päätetty jo aikaisemmissa kokouksissa,
hallituksen kokouksen ainoaksi asiaksi jäivät hallituksen sisäiset
nimitysasiat. 

Kaksimielinen hallitus päätti yksimielisesti nimittää Urho Juhan
kokouspäivästä aina vuoden kuluttua seuraavaan vuosipäivään asti klubin vice
presidentiksi eli varapresidentiksi. Samalla hallitus yksimielisesti päätti,
ettei varsinaista presidenttiä valita eikä tulla valitsemaan eikä
nimittämään.

Monimielinen hallitus päätti edelleenkin yksimielisesti toivottaa Urho
Juhalle menestyksekästä kautta hänen erittäin vaativassa tehtävässään
klubimme varapresidenttinä.

UAT, kaksimielisen/monimielisen hallituksen jakomielinen jäsen
 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 31.8.2009

KLUBIN  YHTEINEN VUOSIPÄIVÄJUHLAKAHVITILAISUUS ON 3.9.2009, eli alkavan viikon torstaina !!

Urho-klubin täysdespoottinen hallitus ilmineeraa seuraavaa:
Vuosipäiväjuhlakahvitilaisuutemme järjestetään tällä kertaa täsmälleen oikeana kalenteriaalisena päivämääränä eli 3.9.2009. Viikonpäiväksi väännettynä se tarkoittaa alkavan viikon torstaita!

 Kokoontumispaikkana toimii jo perinteisen tavan mukainen juhlahuoneisto Urho Juhan ja Urho Alpon toimiessa juhlatilaisuuden isäntinä. Juhlaohjelmassa on luvassa taas mm. matkailua, pikkuleipien ja pullien syöntiä, kahvin juontia, kansakuntamme historiasta tuttuja juhlajuomia, maailman parantamista sekä tietenkin sokerina pohjalla: ylennyksiä!

Tarkempi kokoontumispaikka (joka on siis vanhemmille jäsenille jo tuttu residenssi viime vuosilta) ja aika toimitetaan kutsutuille tiedoksi mm. sähköpostilla, suullisesti, puhelimella tai muutoin toimitettavissa henkilökohtaisissa kutsuissa.

Urho-klubin hallitus julkilausuu siis vakavan muistutuksen jäsenistölleen tulevana torstaina eli 3.9.2009 vietettävän  juhlan eli klubimme ainoan ja pakollisen vuosipäivän takia! Muistakaahan juhlistaa päivää sen vaatimalla arvokkuudella ettei ilmiantajillemme tulisi niin paljon raportoitavaa. Muilutus ja kyyditys, likvidoinnista puhumattakaan, ovat yhä edelleen käytössä olevia menetelmiä! Jos jollekin jäsenistössämme on epäselvää se, mikä päivä tuo 3.9.2009 on, kehotamme häntä mitä pikimmiten tutustumaan klubimme sääntöihin ja / tai Urholandiamme historiaan! Apua löytyy mm. sivujemme Historia-palstalta.

Tietokanavanasi toimivat nyt täysdespootit Urho Alpo ja Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 27.8.2009

Kaksi uutta nuoriso-jäsentä elokuussa!

Klubiin on kesän aikana tullut tukku uusia jäseniä, joista ei juurikaan ole kuvia ollut julkaistavaksi asti. Koska jäsenmäärä kasvaa aika vauhtia, ei uusista jäsenistä juuri enää uutisjuttuja tehdä muuta kuin poikkeustapauksissa. Ja nyt meillä on tällainen erikoistapaus!

Klubimme nimittäin sai kuluneen kuun aikana peräti kaksi uutta nuorisojäsentä! Ja se jos mikä on uutisen arvoinen asia!

Jippii! Mä oon Urhoklubilainen!
Kuva: Uusi iloinen nuorisojäsen Iida, klubipaita ja jäsenkirja (Photo Elina K.)

Yllä olevassa kuvassa toinen uusista tulokkaistamme, iloinen nuorisojäsen Iida esittelee oma klubipaita päällään saamaansa jäsenkirjaa, josta tarkemmat nimitiedot on plurrattu intimiteettisuojan takia. Klubipaita on uuden jäsenemme äidin kertoman mukaan nuorisojäsenellemme tosi rakas, kun ei oikein tohtisi pesuunkaan laittaa!

Tietokanavanasi toimi tällä kertaa hymyilevä täysdespootti Urho Juha.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 15.7.2009

Urho-klubin webbisivut ovat voittaneet kansallisen kilpailun toukokuun ja kesäkuun kilpasarjassa!

Urho-klubin webbisivut sijoittuivat toiseksi yksityisten sivujen kilpasarjassa Suomen parhaista verkkosivuista huhtikuussa (sivut liittyivät kilpailuun vasta huhtikuun puolivälin jälkeen), mutta sen jälkeen  sijoitus on parantunut.

Toukokuussa sivustomme noteerattiin Suomen parhaaksi yksityiseksi verkkosivustoksi ja nyt tuoreimman tiedon mukaan kesäkuussa kävi samoin! Lisäksi sivustomme tuli kansainvälisellä TOP 10 -listalla sijalle 4 edellään vain kaksi suomalaisyritystä ja yksi ruotsalainen yritys! Lisätietoa halukkaille löytyy täältä klikkaamalla! (Muuten samaisella kansainvälisellä TOP 10 -listalla sivustomme oli toukokuussa numero 5!. Kilpailua käydään tällä haavaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa ja Espanjassa)

Kiitokset sijoituksestamme kuuluvat sivujemme aktiivisille lukijoille ja kaikille meitä äänestäneille!

Tietokanavanasi toimi tällä kertaa  pokkaroiva täysdespootti Urho Juha.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 6.5.2009

Sotiemme Veteraanit -merkki kertoo tuhansia tarinoita rohkeudesta

Hopeinen rintamerkki

Urho-klubin hallitus suosittelee sotaveteraanien puolesta tehtävää hyväntekeväisyystyötä, samoin yllä olevan sotaveteraanimerkin hankkimista. Ostaessasi tuon aidosta hopeasta taotun Sotiemme Veteraanit -merkin, osoitat samalla, että kunnioitat Suomen vapautta puolustaneiden miesten ja naisten saavutuksia.

Valtakunnalliset veteraanijärjestöt ja Kaatuneitten Omaisten Liitto ovat kaikki mukana tässä kampanjassa, jonka tavoitteena on helpottaa sotainvalidien ja muiden sotiemme veteraanien sekä sotaleskien arkista elämää.
 
Kampanjassa myydään hopeisia Sotiemme Veteraanit -merkkejä. Näiden rintamerkkien ja riipusten keskellä on talvisodan kokardi, joka symboloi suomalaisuutta ja rohkeutta. Kokardin taustalla olevan ruusukkeen viisi terälehteä edustavat kampanjassa mukana olevia järjestöjä.

Merkin hinta on 25 euroa (+toimituskulut) ja siitä käytetään kaksikymmentä euroa sotiemme veteraanien kotona asumisen tukemiseen. Hopeisen Sotiemme Veteraanit -merkin voi ostaa internetin kautta osoitteesta www.veteraanit.fi. Merkin tarkoituksena on yhdistää niitä suomalaisia, jotka kunnioittavat sotiemme veteraanien työtä ja uhrauksia vapautemme puolesta. Kantamalla merkkiä suomalaiset voivat osoittaa arvostustaan sotiemme veteraaneille.

Kampanjasta saatua tuottoa käytetään mm. lääke- ja hoitokulujen omavastuuosuuksiin, silmälaseihin, liikkumista helpottaviin apuvälineisiin, asuntojen pienimuotoisiin korjauksiin sekä kunto- ja virkistysviikkoihin. Omassa kodissa selviytymistä tuetaan kotiavulla esim. ikkunoiden pesut, mattojen tamppaukset ja muu raskaampi kotisiivous.

Sotiemme veteraaneja on joukossamme edelleen 66 000 ja heidän keski-ikänsä on 86 vuotta. Kampanjan tuoton välittävät perille Sotainvalidien Veljesliitto, Suomen Sotaveteraaniliitto, Rintamaveteraaniliitto, Rintamanaisten Liitto ja Kaatuneitten Omaisten Liitto.

Tietokanavanasi toimivat tällä kertaa täysdespootit Urho Juha ja Urho Alpo.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 2.4.2009

HALLITUKSEN KOKOUKSESTA

 Kokouksessaan torstaina 2.4.2009 Urho-klubin yksi- ja monimielinen hallitus hyväksyi jäsenistönsä ehdotuksen kolmen uuden jäsenehdokkaan pyytämiseksi mukaan klubin toimintaan. Jäsenehdokkaille Juha, Martti ja  ja Imad jäsenkirjat toimitetaan tuota pikaa kaikkine muine tarpeellisine dokumentteineen.

Kokouksessa käsiteltiin myös jäsenmäärämme ripeää kasvua varsin perusteellisesti, samoin sivujemme kävijämäärän nousutrendiä. Näistä asioista kirjoittelemme tarkemmin viikonlopun aikana.

Tietokanavanasi toimivat tällä kertaa täysdespootit Urho Juha ja Urho Alpo.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 20.2.2008

KLUBIN JÄSENIÄ JA MUITA AKTIIVEJA KEHOTETAAN VERENLUOVUTUKSEEN! 

Urho-klubin YLIVALTAISEN hallituksen tiedotteita:

Nyt on taas VERENLUOVUTUKSEN aika! Kaikki klubilaiset sankoin joukoin luovuttamaan tätä tärkeätä elinnestettä niille, jotka ovat todella sen tarpeessa! Ajattele, jonkun elämä saattaa riippua juuri sinun antamastasi verestä.

Nyt hiihtolomien aikaan verenluovuttajilta toivotaan erityistä aktiivisuutta. Verenluovuttajia tarvitaan päivittäin kaikista veriryhmistä, tällä hetkellä erityisesti ryhmistä A-, B- ja O-.

Lomakausi sekä flunssat ja vatsataudit verottavat samanaikaisesti normaalia verenluovuttajien määrää. Veren tarve sairaaloissa pysyy tasaisena lomista huolimatta ja on jatkuvaa – joka arkipäivä tarvitaan noin 1000 verenluovuttajaa.
 
Influenssan, flunssan, poskiontelotulehduksen tai muun tarttuvan taudin oireiden ja lääkityksen loppumisesta tulee olla kulunut vähintään kaksi viikkoa, ennen kuin voi luovuttaa verta. Myös vatsataudin oireiden loppumisesta tulee olla kulunut kaksi viikkoa ennen luovutusta, sillä sen yhteydessä nestetasapaino yleensä heikkenee. Koska myös verenluovutuksessa menetetään nestettä, on luovuttajan nestetasapainon oltava kohdallaan luovutuksen ajankohtana.

Kerrottakoon nyt vielä, että Urho-klubin jäsen, joka käy luovuttamassa vertaan, saa siitä hyvästä ns. ylenemispisteitä! Muistakaa siis ilmoitella klubin hallitukselle luovutuksistanne!

Tätä klikkaamalla voit lukea lisää hyödyllistä juttua tästä verenluovutuksesta!

Tietokanavanasi toimi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 31.1.2009

Pahaenteinen jäsennumero!

 Kokouksessaan perjantaina 30.1.2009 Urho-klubin yksi- ja kaksimielinen despoottihallitus hyväksyi jäsenistön ehdotuksen uuden jäsenehdokkaan värväämiseksi mukaan klubin globaalisesti laajenevaan toimintaan. Jäsenehdokas Ari H:lle, jonka jäsennumero on muuten 666, postitetaan kisällin paperossit mitä pikimmiten!

Tietokanavanasi toimivat tällä(kin) kertaa täysdespootit Urho Juha ja Urho Alpo.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 22.12.2008

UUSIA JÄSENIÄ KLUBIIN

 Kokouksessaan viime perjantaina Urho-klubin täysmielinen ja moninainen hallitus hyväksyi jäsenistön ehdotuksen kahden uuden jäsenehdokkaan pyytämiseksi mukaan klubin toimintaan. Jäsenehdokkaille Jarmo ja Reino jäsentietokaavakkeet toimitetaan Joulutauon aikana.

Tietokanavanasi toimivat tällä kertaa täysdespootit Urho Juha ja Urho Alpo.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 7.12.2008

UUSIA JÄSENIÄ KLUBIIN

 Kokouksessaan viime perjantaina Urho-klubin täysdespoottinen hallitus hyväksyi jälleen kerran uusia jäseniä klubin toimintaan mukaan. Edellisen kerran samoissa merkeissä kokoonnuttiin kaksi viikko aikaisemmin, joten uusien jäsentodistusten kirjoittelussa riittää puuhaa.  Klubilaisten sankkaan joukkoon liittyivät kisälliehdokkaat Ismo A. ja Henri S.

Tietokanavanasi toimi tällä kertaa täysdespootti Urho Juha.

 

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 3.10.2008

MUUTOKSIA KLUBIN HALLITUSKOKOONPANOSSA

 Kokouksessaan tänään perjantaina Urho-klubin täysdespoottinen hallitus hyväksyi ponnen, jonka mukaan hallituksen kokoonpanoa muutetaan paremmin klubin aktiivista toimintaa tukevaksi. Kokoukseen kutsutuista hallituksen jäsenistä yksi ilmoitti esteellisyytensä saapua paikalle syynään noin 20.000 km matka, mutta hänkin oli virtuaalisesti läsnä asioista päätettäessä. Toinen taas osallistui kokoukseen Oulusta käsin matkapuhelinyhteyden avulla ja yhtä hallituksen jäsenistä ei saatu kiinni ollenkaan.

Paikalla tavalla tai toisella olleet neljä hallituksen täysdespoottia päättivät yksimielisesti, että klubin hallituksen viides jäsen, joka ei ole osallistunut hallitustyöskentelyyn enää vuosiin, vapautetaan hallitusvastuusta 3.10.2008 alkaen. Hän ei kuitenkaan ole rikkonut millään muotoa Urho-luokan jäseniltä vaadittua protokollaa, joten hän voi jatkaa toimintaansa korkeasti kunnioitettuna Urhona klubissamme edelleenkin.

Tietokanavanasi toimivat tällä kertaa täysdespootit Urho Heikki ja Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 3.9.2008

UUSIA JÄSENIÄ REMMIIN
 
(sanoi entinen sahanhoitaja kun jalka dieselin akselin ja hihnan väliin nuljahti...) 

 Kokouksessaan eilen tiistaina Urho-klubin täysdespoottinen hallitus hyväksyi klubin toimintaan mukaan jälleen kolme uutta kisälliä, kisällit Jorin, Janne L:n ja Marcinin. Kisälli Marcin lisää mukavalla ja hienostuneella tavalla klubimme kansainvälisyyttä, sillä hän edustaa kunniakkaasti Puolaa! Klubin hallitus toivottaa kaikki kolme uutta huumorintajuista patrioottia tervetulleiksi mukaan kasvavaan kansainväliseen joukkoomme.

Tietokanavanasi toimivat tällä kertaa täysdespootit Urho Heikki ja Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 15.8.2008

URHO-KLUBIIN UUSIA JÄSENIÄ ja MUUTA TIEDOTETTAVAA

 Kokouksessaan torstaina Urho-klubin täysdespoottinen hallitus hyväksyi toimintaansa mukaan kaksi uutta kisälliä, kisällit Juho S:n ja Pertti L:n. Klubin hallitus toivottaa molemmat huumorintajuiset patriootit tervetulleiksi mukaan kasvavaan joukkoomme.

Lisäksi samassa kokouksessa klubin hallitus päätti täysin diktatuurisesti muuttaa klubin pakollisen jäsenmaksun vapaaehtoiseksi tukimaksuksi, koska mikään pakollinen ei ole klubin toimintatapojen mukaista eikä suomalaiselle patriootille luonteenomaista. Vapaaehtoinen toiminta-avustus, joka suositellaan maksettavaksi klubin hallitukselle vuosittain, on klubin voimassaolevien sääntöjen mukaisesti luokasta riippuen 5 - 6 euroa. Ylärajaa ei kuitenkaan mahdollisilla avustuksilla ole! Näin kertyvät tulot käytetään klubin toiminnan pyörittämiseen ja mm. piakkoin tulevan vuosijuhlan tarjoiluihin.

Näin ennakkoon siis muistutetaan, että klubimme sääntömääräinen vuosijuhla lähestyy kovaa kyytiä. Se pidetään ensi kuun alussa paikassa, josta ilmoitetaan kaikille jäsenillemme erinäisin menetelmin, muttei kovinkaan julkisesti. Varatkaahan siis allakkaan aikaa, oi kunnioitetut jäsenemme! Tämän asian tiimoilta klubimme hallitus tiedottaa myöhemmin lisää...

Eloterveisin hallituksen jäsenet Urho Alpo ja Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 6.8.2008

URHO-KLUBIIN UUSIA JÄSENEHDOKKAITA 

Seuraavassa kokouksessaan Urho-klubin täysdespoottiselle hallitukselle tulee eteen pino uusien kisälliehdokkaiden jäsentietokaavakkeita. Nyt kesän aikana hallitus on toki kokoontunut useammankin kerran, mutta jäsenasiat on "kasattu" odottamaan yhteistä "puintipalaveria". 

Uudet, mahdollisesti mukaan toimintaan kutsuttavat kisällit julkaistaan toki täällä samalla kanavalla heti tuon seuraavan kokouksen jälkeen. Tuon kokouksen ajankohtahan ei ole vielä klubimme periaatteiden mukaisesti tarkasti toimituksemme tiedossa, mutta tämän kuun aikana kuitenkin.

 Mainitsemisen arvoista on tällä kertaa se, että yksi kisällikanditaateistamme on osoittanut aktiivisuuttaan myös klubin nettisivujen suhteen jo ennen lopullista hyväksymistään mukaan klubin toimintaan. Hän on lähettänyt klubimme hupitoimitukseen useita Ukraina-palstalla jo julkaistuja / pian julkaistavia kirjoitelmia! Kunnioitettavaa kansalaisaktiivisuutta!

Kesäterveisin hallituksen jäsenet Urho Heikki ja Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 4.6.2008

URHO-KLUBIIN KOLME UUTTA JÄSENTÄ

Kokouksessaan 3.6.2008 Urho-klubin täysdespoottinen hallitus hyväksyi kolme uutta kisälliä ja kahden uuden kisälliehdokkaan nimittämisestä kisälleiksi seuraavassa kokouksessa keskusteltiin myös.  Uudet, toimintaan nyt mukaan kutsutut patrioottiset kisällimme kantavat nimiä Tiina O., Santtu P. ja Harri L.

Klubimme jo perinteiksi muodostuneiden ja samalla piintyneiden tapojen mukaisesti uusille jäsenille toimitetaan kaikki tarpeelliset asiakirjat, kuten klubin periaatteet, peruskirja ja komea pergamentille painettu jäsenkirja, mieluummin suoraan käteen tai ainakin oikeaan postilaatikkoon.

Tämän tiedon hallituksen totaalisen despoottisesta kokouksesta julkiselle sanalle eli medialle ilmiantoivat hallituksemme jäsenet Urho Heikki, Urho Alpo ja Urho Juha.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 31.5.2008

KLUBIN JÄSENILLE YLENEMISPISTEJÄRJESTELMÄ

Urho-klubin hallitus hyväksyi tällä viikolla pitämässään kokouksessa jo jonkin aikaa kokeilukäytössä olleen järjestelmän klubin jäsenten ylenemispisteiden kartuttamiseksi. Ensimmäinen ylennys kisällistä noviisiksi tapahtuu lähes automaattisesti, mutta sen jälkeen ylennykset on aina ansaittava.

Koska klubin jäsenmäärä on nykyään kasvanut merkittävän suureksi, MUTU-menetelmää yksistään ei enää voi kunniakkaasti käyttää. Ylenemispisteitä kertyy mm. yleishyödyllisiin tempauksiin osallistumisesta (verenluovutukset, keräykset huonompiosaisille yms.), artikkelien julkaisemisesta lehdissä ja klubin sivuilla, juttuvinkkien antamisesta klubin toimitukselle, klubin tutkimustoimintaan osallistumisesta ja yleensäkin aktiivisesta ja klubin hengen mukaisesta toiminnasta. Ei kannata myöskään unohtaa hiuskertoimen antamia mahdollisuuksia tässä asiassa.

Kevätterveisin hallituksen jäsenet Urho Alpo ja Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 24.4.2008

KLUBIIN KAUTTA AIKAIN NUORIN JÄSEN !

Urho-klubin hallitus hyväksyi tänään pidetyssä kokouksessaan klubin toimintaan mukaan jälleen kaksi uutta jäsentä. Toinen hyväksytyistä oli lisäksi nuorin koskaan klubin toimintaan mukaan tullut. Uusi jäsenemme Moona hyväksyttiin klubin nuorisojaostoon nuorisojäseneksi, onnea vain!

Koska toinenkin hyväksytyistä, kisälli Tiina P. on nainen, suuntaus naisten kasvavaan prosentuaaliseen osuuteen klubissamme jatkuu yhä!

Mainittakoon myös, että klubin hallituksen edellisessä kokouksessa, jonka päätöksistä ei erikseen ole uudisoitu, toimintaamme mukaan hyväksyttiin kisälli Inka Lappeenrannasta.

Kevätterveisin hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 25.3.2008

PÄÄSIÄISENÄKIN UUSIA JÄSENHAKEMUKSIA!

Urho-klubin PATRIOOTTINEN hallitus uudisoi:

Pääsiäisen pyhien aikanakin klubimme toimintaan mukaan hakeutuvat ovat olleet aktiivisia. Niinpä klubimme hallitus joutuu hetimiten pyhien päätyttyä kokoontumaan hakupaperiseulonnan merkeissä. Kisälliehdokkaaksemme on ilmaantunut mm. Inka Lappeenrannasta!

Tässä samalla tiedotamme, että klubin hallituksen edellinen kokous pidettiin torstaina 20.3.2008 ilman etukäteisilmoitusta edes hallituksen jäsenille. Säännöissähän todetaan, että hallituksen kokouksista voidaan ilmoittaa (mieluiten etukäteen), mutta muukin menettely siis käy (tämän mahdollistaa mm. klubin ylimmän luokan käytössä oleva ionisiirrin, toim. huom.). Nyt tuo kokousilmoitus tehtiin jälkikäteen, mutta se ei menoa haitannut. Päätöksiä syntyi kaksimielisen hallituksen kokoontuessa.

Pääsiäisterveisin hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 19.3.2008

KLUBIMME JÄSENMÄÄRÄ KASVOI TÄLLÄKIN VIIKOLLA KAHDELLA!

Urho-klubin MEGALOMAANINEN hallitus uudisoi:

Arvoisat lukijamme! Mikäli sana megalomaaninen on teille outo, pyydämme kurkistamaan trilogiaa "Linnunradan Käsikirja Liftareille" ja opettelemaan sanan merkityksen sieltä, kiitoksia. Niin, tänään keskiviikkona 19.3.2008 klubimme kunnioitettava hallitus hyväksyi toimintaamme mukaan jälleen kaksi uutta kisälliehdokasta. Kaksimielisen, mutta yksituumaisen hyväksynnän jälkeen uudet kisällimme ovat Jaakko S. ja Kimmo S. . Klubimme jo perinteisten tapojen mukaisesti uusille jäsenille toimitettiin kaikki tarpeett... tarpeelliset asiakirjat, kuten klubin periaatteet, peruskirja ja komea pergamentille painettu jäsenkirja suoraan käteen.

Tiedon hallituksen kokouksesta medialle ilmiantoi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 29.1.2008

KLUBIN JÄSENET TEMPAISEVAT JOUKKOVERENLUOVUTUKSELLA 10.3.2008
- MAANANTAINA RAAHESSA VERTA PAKKIIN -

Urho-klubin YLIVALTAISEN hallituksen tiedotteita:

Nyt on taas joukkotempauksen aika! Kaikki klubilaiset joukolla luovuttamaan tätä tärkeätä elinnestettä niille, jotka ovat todella sen tarpeessa! Ajattele, jonkun elämä saattaa riippua sinun antamastasi verestä.

Raahessa 10.3.2008, juuri Oulun - Raahen alueen hiihtolomien jälkeen, SPR:n veripalvelu tulee ja tempaisee! Koska verenluovutus järjestetään Raahessa jo 60. kerran, niin sen kunniaksi tarjolla on mm. maukkaat täytekakkukahvit! Luovutuspaikkana on Raahen Seurakuntatalo ja kellonaika 13.00 -18.00.

Klikkaamalla tätä kuvaa se suurenee!

Kuva: SPR:n hoitaja tarkastelee edellisellä klubimme
 tempauskerralla veripussivarastojaan (Photo © Juha Räty)

Klubimme hallituksen jäsen, Urho Juha, luovuttaa ko. päivänä klo 13.00 vertaan 100:n kerran (tosi on!). Tulkaa nyt pällistelemään sitten vaikka sitä ja luovuttakaa siinä samalla omaakin vertanne!

Tätä klikkaamalla voit lukea lisää hyödyllistä juttua tuosta verenluovutuksesta!

Tietokanavanasi toimi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 29.2.2008

KLUBIN HALLITUKSELLA ENNÄTYSPITKÄ KOKOUS!
- JÄSENISTÖ LAAJENEE -

Urho-klubin YLIVALTAISEN hallituksen tiedotteita:

Tiistaisessa kokouksessaan 26.2.2008 klubimme maallisen käsityskyvyn ylittävä hallitus joutui ottamaan aikalisän klubiin pyrkivien jäsenehdokkaiden kohdalla. Harkinnan alla oli jälleen liuta klubimme ahkerien jäsenten ehdottamia uusia kisälli-ehdokkaita, joten kokoukselle ennalta varaamaton aika ei riittänyt alkuunkaan.

 Niinpä hallituksemme joutui jatkamaan kokoustaan keskiviikkona 27.2., jolloin allekirjoitettiinkin tämän viikon ensimmäiset uudet kisälli-paperit pullakahvien merkeissä ehdokas Anne K:lle.

 Valtavan asiakirjatulvan, jota kuskasi kaksi Itellan jakeluautoa, takia tarvittiin vielä lisää jatkoaikaa ja niinpä klubimme ylivaltainen hallitus kokoontui kolmannen kerran torstaina 28.2. ja allekirjoitti seuraavat kisällipaperit ehdokas Janne R. II:lle.

Uusi kisällimme Anne K. saikin jo omat jäsentodistuksensa tällä viikolla ja kisälli Janne R. II:n paperit ovat Itellan hellässä huomassa ja matkalla patrioottiselle saajalleen.

Onnea uusille jäsenillemme!

Tiedon tästä hallituksen pitkittyneestä kokouksesta medialle vuosi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 22.2.2008

KLUBIMME HALLITUKSEN TIEDOTTEITA

Despoottinen hallituksemme muistuttaa jäseniään, että klubimme jäseniksi hyväksytyillä (vähintään noviisi-luokka) on oikeus ehdottaa klubillemme uusia jäseniä pyydettäviksi mukaan toimintaamme. Myös näin toimien voi vaikuttaa omiin ylenemismahdollisuuksiinsa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pyydettävän on täyttettävä klubin jäseniltään odottamat kriteerit!

Klubin jäsenmäärän kasvaessa uusien jäsenehdokkaiden määräkin on lisääntynyt kiitettävää tahtia. Tämä on kiirreellistänyt klubimme ylimmän luokan, Urho-luokan, muodostaman hallituksen toimintaa lisäämällä sen työmäärää; nyt pelkästään uusien jäsenehdokkaiden takia hallituksemme joutuu kokoontumaan peräti joka viikko! Esimerkiksi tällä viikolla 19.2. kokouksen jälkeen hallitukselle on esitetty kahden päivän sisällä taas kaksi uutta kisällikanditaattia! Hallituksemme kiittää ahkerasta toiminnasta jäsenistöään!

Hallituksen kiireistä kertoili hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 19.2.2008

KLUBIMME JÄSENMÄÄRÄ KASVOI TÄLLÄ VIIKOLLA KAHDELLA!
- NAISTEN SUHTEELLINEN OSUUS JATKAA KASVUAAN -

Urho-klubin DESPOOTTINEN hallitus uudisoi:

Tiistaisessa kokouksessaan 19.2.2008 klubimme kunnioitettava hallitus hyväksyi toimintaamme mukaan kaksi uutta kisälliehdokasta. Yksimielisen hyväksynnän jälkeen uudet kisällimme ovat Auli A. ja Jouni K. . Klubimme piintyn... perinteisten tapojen mukaisesti uusille jäsenille toimitetaan kaikki tarpeett... tarpeelliset asiakirjat, kuten klubin periaatteet, peruskirja ja komea pergamentille painettu jäsenkirja joko postin (Itellan) välityksellä tai suoraan käteen.

Lisäksi klubimme hallitus julkituo kaikille näiden sivujen lukijoille, että klubimme sivusto on ilmoitettu "Suomen Parhaat Verkkosivut" -kilpailuun numerolla 1000713 sivujemme aktiivisten lukijoiden toimesta (jotka ovat ainakin vielä klubimme ulkopuolisia tahoja, toim. huom.). Niinpä kaikki aktiiviset jäsenemme ja muutkin lukijamme voivat niin halutessaan osallistua ko. kilpailuun klikkaamalla tästä.

Tiedon hallituksen kokouksesta medialle ilmiantoi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 29.1.2008

KLUBIIN  JÄLLEEN UUSI JÄSEN!
- NAISTEN OSUUS KASVAA -

Urho-klubin YLIMAALLISEN hallituksen tiedotteita:

Tiistaisessa kokouksessaan 29.1.2008 klubimme lähes yliluonnollinen hallitus käsitteli jälleen jäsenehdokasasioita. Tällä viikolla klubiimme otettiin jälleen uusi naispuolinen jäsen, Kisälli-Heli, jolle jo kansakuntamme syvimpiin perinnetapoihin luettavat bumaskat toimitetaan vielä kuluvalla viikolla. Uusin kisällimme, kuten myös muut menneen vuoden syyskuun 3. päivän jälkeen klubin toimintaan mukaan otetut muut kisällit, vihitään juhlallisesti noviiseiksi vuosipäiväjuhlassamme kuluvan vuoden 3.9. , ellei asiain tilaan vaikuttavia juridisia esteitä ilmene.

Tiedon tästäkin medialle vuosi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 24.1.2008

KLUBIIN  JÄLLEEN UUSIA JÄSENIÄ!
- NOOTTIKRIISIKIN RATKESI -

Urho-klubin YLIVALTAISEN hallituksen tiedotteita:

Tiistaisessa kokouksessaan 22.1.2008 klubimme maallisen käsityskyvyn yläpuolinen hallitus käsitteli jälleen jäsenehdokasasioita. Klubiimme otettiin jälleen uusi jäsen, Kisälli-Tiina, jolle liittymisrituaaliin liittyvät dokumentaatiot toimitettiin jo 24.1. Tämä uusin kisällimme on tammikuun kolmas uusi jäsen. Tervetuloa kasvavaan joukkoomme, Tiina!

Lisäksi hallituksemme sai 24.1.2008 yhden uuden jäsenehdokkaan, jonka mahdollinen klubijäsenyys tulee hallituksen käsittelyyn ensi viikolla.

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin alempana olevassa uutisessa kerrotun NOOTIN vastaus. Siitä tarkemmin klikkaamalla tästä!

Tiedot päätöksistä vuosi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 8.1.2008

KLUBIIN  HALLITUKSELLA PÄÄTETTÄVÄNÄ JÄSENEHDOKKAITA JA NOOTTIKRIISI !

Urho-klubin despoottinen hallitus ilmineeraa seuraavaa:

Tiistaisessa kokouksessaan 8.1.2008 despoottinen, ylivaltainen ja päätöstensä suhteen yksimielinen hallituksemme päätti hyväksyä mukaan kaksi uutta kisälliä päivämäärällä 9.1.2008. Valituille valioyksilöille, ehdokas Tuomo K:lle ja Sami A:lle, ilmoitetaan päätöksestä lähipäivinä. Samalla heille toimitetaan kunnianarvoisat jäsenkirjat ja muut bumaskat.

Ikäviäkin asioita kuului päätettävien toimenpiteiden joukkoon: Yhtä klubimme korkea-arvoista jäsentä, jota syytetään useiden klubilaisten voimin klubin peruskirjan ja periaatteiden vastaisesta toiminnasta, päätettiin lähestyä NOOTIN muodossa! Tarkemmat nootin annon syyt tuodaan (mahdollisesti) muidenkin klubilaisten tietoon hallituksen kenties niin päättäessä. Hallitus toimittaa nootin kyseessä olevalle henkilölle kuuden kalenteripäivän kuluessa ja odottaa klubin peruskirjassa määritellyn ajan mahdollista (ja toivottavaa) vastausta. Noottihan johtaa ilman hyväksyttävää vastinetta AINA jatkotoimenpiteisiin (katso säännöt).

Tietokanavanasi toimi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 5.9.2007

KLUBIIN  ON OTETTU NELJÄ UUTTA JÄSENTÄ VIIMEISEN KUUKAUDEN AIKANA !

Urho-klubin despoottinen hallitus ilmineeraa seuraavaa:
Vuosipäiväjuhlakahvitilaisuudessamme eilen 4.9.2007 Raahessa kaikki klubin kisällit ylennettiin noviiseiksi juhlallisin menoin. Aivan tuoreita kisällejä entisten lisäksi paikalla oli kolme, lisäksi noviiseja ylennettiin junioreiksi, junioreja senioreiksi ja jopa yksi seniori saavutti korkeimman arvon eli Urho-tason!

Ylennyksien perusteina olivat mm. kunniakas toiminta klubin hyväksi sekä hiuskerroin muiden syiden ohella! Juhlia jatkettiin Australian Port Campbellissä mm. krokotiilinmetsästyksen tiimoilta. 

Tietokanavanasi toimi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 31.8.2007

KLUBIN  YHTEINEN VUOSIPÄIVÄJUHLAKAHVITILAISUUS ON 4.9.2007 !!

Urho-klubin despoottinen hallitus ilmineeraa seuraavaa:
Vuosipäiväjuhlakahvitilaisuutemme järjestetään tällä kertaa aikataulullisista syistä yhden päivän oikeaa juhlaa myöhemmin eli 4.9. Paikkana toimii jo perinteisen tavan mukaan Raahe Urho Juhan ja Urho Alpon toimiessa juhlatilaisuuden isäntinä. Juhlaohjelmassa on luvassa mm. pullan syöntiä, kahvin juontia, kansakuntamme historiasta tuttuja juhlajuomia sekä tietenkin sokerina pohjalla: ylennyksiä! Tarkempi juhlahumupaikka (joka on muuten sivumennen sanoen sama residenssi kuin viime vuonna) ja aika paljastetaan joko sähköpostilla, suullisesti, puhelimella tai muutoin toimitettavissa henkilökohtaisissa kutsuissa.
 Katso em. lisäksi tuota seuraavaa alla olevaa artikkelia, niin tiedät paremmin, mistä tässä oikein puhutaan!

Tietokanavanasi toimi perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 30.8.2007

KLUBIN (pakollinen) VUOSIPÄIVÄ 3.9.2007 !!

Urho-klubin hallitus julkilausuu vakavan muistutuksen jäsenistölleen tulevana maanantaina eli 3.9.2007 vietettävän  juhlan eli klubimme ainoan ja pakollisen vuosipäivän takia! Muistakaahan juhlistaa päivää sen vaatimalla arvokkuudella ettei ilmiantajillemme tulisi niin paljon raportoitavaa. Muilutus ja kyyditys, likvidoinnista puhumattakaan, ovat yhä edelleen käytössä olevia menetelmiä! 

Vuosipäiväjuhla järjestetään tällä kertaa viimevuotiseen tapaan Raahessa Urho Juhan ja Urho Alpon toimiessa isäntinä. Tarkempi paikka ja aika paljastetaan sähköpostilla toimitettavissa henkilökohtaisissa kutsuissa. Mikäli kutsua ei kuulu (sen voidaan olettaa silloin joutuneen bittien taivaaseen), hallituksen jäsenille voi myös soittaa ja tiedustella juhla-areenan sijaintia.

Jos jollekin jäsenistössämme on epäselvää se, mikä päivä tuo 3.9.2007 on, kehotamme häntä mitä pikimmiten tutustumaan klubimme sääntöihin ja / tai Urholandiamme historiaan! Apua löytyy mm. sivujemme Historia-palstalta.

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 24.5.2007

KLUBIIN UUSIA JÄSENIÄ!

Urho-klubin monimuotoinen jäsenkunta kasvaa tasaisesti. Klubin monimielinen despoottihallitus päätti kokouksessaan tämän kuun puolivälissä täysin yksimielisesti kutsua toimintaan mukaan perusteellisen harkitsemattomuuden jälkeen uusia, jäsenistömme suosittelemia kisällejä. Eilen 23.5.2007  klubin hallituksen edustajat luovuttavat henkilökohtaisesti kansakuntamme ehdottoman kerman allekirjoittaman bumaskan eli jäsenkirjan ja muut tarvittavat dokumentaatiot uudelle kisälli Jussille. Onnea Jussi! 

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 5.5.2007

URHO-KLUBIN SIVUT LÖYTYVÄT NYT
UUDEN WWW-OSOITTEEN TAKAA!

Urho-klubin despoottihallituksen yhteisen monimielisen päätöksen mukaan klubimme uusi nettiosoite on 1.5.2007 alkaen
www.urhoklubi.net
Tästä lähtien kaikki uudet uutiset, artikkelit, paginat ja tutkimukset yms. päivitetään ainoastaan tuohon yllä mainittuun osoitteeseen. Vanhoissa osoitteissamme, kuten hre.net/urhoklubi, on linkki ja kehotus uuden osoitteemme käyttöönottoon. Tuo rinnakkaisuus jatkuu varmasti joltisenkin aikaa, mutta korostamme, ettei uusia asioita enää päivitetä tuohon vanhaan osoitteeseen! Hakukoneet löytänevät tuon vanhan osoitteen vielä kotvasen, joten rajoitettuaikainen rinnakkaisuus lienee siis suotavaa.

Joten arvoisat klubimme jäsenet ja muut toimintaamme seuraavat ja sivujamme lukevat: MUUTTAKAA SE LINKKI SINNE SELAIMEENNE PIKAPIKAA, ettei Urho Heikin tarvitse suivaantua!

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 5.4.2007

KLUBISSA NOOTTIKRIISI-tilanne!

Urho-klubin despoottihallitus antoi viime viikolla NOOTIN koskien erästä erittäin tärkeää tehtävää, joka oli annettu yhteiskunnallisesti korkeassa asemassa (totta kai) olevalle noviisi-jäsenellemme. Kunnioitettu noviisimme antoi klubin sääntöjen mukaisesti kirjallisen vastauksensa noottiin määräajassa, jolloin kyyditykseltä vältyttiin.

 Lisäksi noviisimme selosti tilanteen klubimme despoottisen ja ylimaallisen hallituksen edustajille kyydittäen vastaustaan asiaan kuuluvilla lahjuksilla! Kahvit ja makoisat munkit tekivätkin klubimme hallitukseen selityksen lisäksi erittäin hyvän vaikutuksen ja itse NOOTTIKRIISILTÄ vältyttiin. Lisäksi kunnioitettu ja hyvin tunnettu noviisimme ansaitsee kiitoksen ansioituneesta toiminnastaan sen työtehtävän hoitamisesta, jonka takia nootti alunperin annettiin (katso klubimme sääntöjä koskien nootin antamista).

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 28.3.2007

KLUBIN UUSILLE JÄSENILLE!

Urho-klubin infernaalinen jäsenkunta kasvaa kasvamistaan. Klubin monimielinen despoottihallitus päätti kokouksessaan joulukuussa 6.12.2006 eli kansakuntamme itsenäisyyspäivänä, täysin yksimielisesti kutsua toimintaan mukaan perusteellisen harkitsemattomuuden jälkeen uusia, jäsenistömme suosittelemia kisällejä. Huomenna 29.3.2007  klubin hallituksen edustajat luovuttavat henkilökohtaisesti kansakuntamme ehdottoman kerman allekirjoittaman bumaskan eli jäsenkirjan ja muut tarvittavat dokumentaatiot uudelle kisälli Jaakolle. Onnea Jaakko! 

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 8.12.2006

KLUBIIN HYVÄKSYTTIIN USEITA UUSIA JÄSENIÄ

Urho-klubin internationaalinen jäsenkunta kasvaa edelleen. Klubin kaksimielinen despoottihallitus päätti kokouksessaan marraskuussa.2006 täysin yksimielisesti hyväksyä perusteellisen harkitsemattomuuden jälkeen klubimme jäsenistöön useita uusia kisällejä. Tänään 8.12. kuluvaa vuotta klubin hallituksen edustaja kävi henkilökohtaisesti luovuttamassa jäsenkirjan ja muut tarvittavat dokumentaatiot uudelle kisälli Elinalle. Onnea Elinalle!  Hänen lisäkseen paperit odottavat toimitustaan mm. kisälli Jounille ja kisälli Timo P:lle.

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 1.9.2006

KLUBIN  VUOSIPÄIVÄJUHLA PIDETÄÄN 5.9.2006

Urho-klubin hallitus kutsuu kaikki paikalle pääsevät klubin jäsenet juhlistamaan jokavuotista vuosipäivää kahden päivän viiveellä eli 5.9.2006 klo 16.00 alkaen. Vuosipäiväjuhlan ohjelmaan kuuluu mm. virvokkeita, seurustelua ja klubin jäsenten ylennyksiä! Vuosipäiväjuhla järjestetään tällä kertaa Raahessa Urho Juhan ja Urho Alpon toimiessa isäntinä. Tarkempi paikka paljastetaan sähköpostilla toimitettavissa henkilökohtaisissa kutsuissa. Mikäli kutsua ei kuulu (sen voidaan olettaa silloin joutuneen bittien taivaaseen), hallituksen jäsenille voi myös soittaa ja tiedustella juhla-areenan sijaintia.

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 17.7.2006

KLUBIIN HYVÄKSYTTIIN KAKSI UUTTA JÄSENTÄ

Urho-klubin kansainvälinen jäsenistö jatkaa kasvuaan. Urho-klubin yksimielinen despoottihallitus päätti kokouksessaan 14.7.2006 täysin kaksimielisesti hyväksyä perusteettoman harkinnan jälkeen klubimme jäsenistöön uudet kisällit. Molemmilla kisälliehdokkailla oli vankka "cheerleadereiden" joukko kannustamassa ja merkittävät meriitit takanaan. Onnea Kisälli Sami S:lle Raaheen ja Kisälli Mika S:lle Ouluun! Jäsenkirjat, peruskirjat ja jäsenluokka-infot postitetaan / toimitetaan uusille kisälleillemme ensi tilassa.

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 7.7.2006

KLUBIIN HYVÄKSYTTIIN KOLME UUTTA JÄSENTÄ

Urho-klubin jäsenistö laajeni jälleen kolmella Suomalaisella urholla. Urho-klubin arvovaltainen ja kansainvälinen (hallituksemme kaukaisimman jäsenen kotipaikka sijaitsee 22.000 km:n etäisyydellä klubimme päämajasta ja komentokeskuksesta Oulusta) despoottihallitus päätti kokouksessaan 6.7.2006 täysin yksimielisesti hyväksyä perusteellisen harkinnan jälkeen klubimme jäsenten toimintaamme mukaan pyytämät uudet kisällit. Kaikilla kisälliehdokkailla oli vankka puolestapuhujien joukko ja merkittävät meriitit takanaan. Onnea Kisälli Tero H:lle, Kisälli Mika A:lle ja Kisälli Eino P:lle ! Jäsenkirjat, peruskirjat ja jäsenluokka-infot postitetaan uusille kisälleillemme ensi tilassa.

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 4.4.2006

KLUBIN HALLITUS LAAJENEE

Urho-klubin laajeneva jäsenistö tarvitsee laajapohjaisemman hallituksen toiminnan tason turvaamiseksi parhaana mahdollisena. Siksi klubimme istuva hallitus päätti kokouksessaan 4.4.2006 yksimielisen despoottisesti ylentää seniorijäsenemme Heikin Urho-luokkaan (siis jo ennen 3.9.2006 -päivämäärää) ja samalla klubimme hallitukseen. Nimitys astuu voimaan välittömästi! Onnea Urho Heikki!

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 4.4.2006

KLUBIIN HYVÄKSYTTIIN NELJÄ UUTTA JÄSENTÄ

Urho-klubin jäsenistö laajeni jälleen neljällä uljaalla kisällillä. Urho-klubin itsevaltias hallitus päätti yksimielisesti tämänpäiväisessä istunnossaan ottaa jäsenistöönsä neljä innokasta uutta kisälliä, kisälli Tuomaksen Espoosta, kisälli Markun Raahesta, kisälli Matin Raahesta ja kisälli Ullan Lieksasta. Onnea uusille kisälleille!

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 24.2.2006

KLUBIN HALLITUS PYYTÄÄ JÄSENILTÄÄN KUVIA

Urho-klubin laajeneva jäsenistö halutaan kaiken kansan nähtäväksi ja töllisteltäväksi klubimme sivuille. Näinpä hallituksemme pyytääkin jäseniämme, joiden kuvia ei ole vielä julkaistu klubimme sivuilla, toimittamaan haluamansa julkaisukelpoisen tai -kelvottoman kuvan päätoimittajallemme esimerkiksi sähköpostin kautta.

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 24.2.2006

URHO-KLUBIN JÄSENMÄÄRÄ KASVAA KIIHTYVÄÄ VAUHTIA

Urho-klubin jäsenistö näyttää laajenevan alati kiihtyvällä vauhdilla, uusia jäsenehdokkaita ovat mm. Hakija Markku Ratolilta Raahesta, Hakija Ulla Lieksasta sekä Hakija Juho Haukiputaalta. Heidän asiansa käsitellään hallituksen seuraavassa kokouksessa.

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 3.1.2006

YLENNYSTÄ EHDOTETTU KUNNIAKKAASTA TOIMINNASTA

Urho-klubin jäsen Marko Kaleville Oulusta on ehdotettu ylennystä kunniakkaasta toiminnasta kansakuntamme nousevan polven hyväksi. Joulukuun lopulla hänen uhrautuva toimintansa pelasti kahden lapsen joulun ja pelastettujen lasten isä on lähestynyt hallitustamme ja esittänyt hyvin perustellun pyynnön tulla kuulluksi puolestapuhujana jäsen Marko Kalevin ylennykselle. Mahdollinen ylennys Juniori-jäseneksi, mikä klubin sääntöjen mukaan voidaan toteuttaa 3.9. kuluvaa vuotta, tullaan esittelemään klubin hallituksen seuraavassa kokouksessa.

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 3.1.2006

URHO-KLUBIN JÄSENMÄÄRÄ KASVAA

Urho-klubin jäsenistö laajenee, viimeisimmät kaksi uutta kisälliä kutsuttiin klubin toimintaan mukaan ei vähempänä kuin tasavaltamme 88. itsenäisyyspäivänä! Onnea Jäsen Teijo Jämsänkoskelta ja Jäsen Juha Raahesta!

Lisäksi kaksi uusinta jäsentä odottaa saavansa jäsenkirjansa aivan piakkoin. Nämä jäsenehdokkaat Matti Raahesta ja Tuomas Helsingistä tullaan esittelemään klubin hallituksen seuraavassa kokouksessa.

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 15.9.2005

URHO-KLUBIN JÄSENMÄÄRÄSSÄ KASVUPAINEITA

Urho-klubin toiminta on alkanut herättää alati kasvavaa huomiota myös klubiin (toistaiseksi) kuulumattomien kansalaisten piirissä.

Yhteydenottoja klubin perustajajäseniin on viime aikoina ollut melko runsaasti, ja mm. Suuresta Suomalaisesta N-yrityksestä ja sen Oulun osastosta on tällä hetkellä useita "hakijoita" etsimässä kannattajaa pyrkimyksilleen liittyä maineikkaimman Suomalaisen herraklubin kunnioitettaviin riveihin. 

Liittymistä toivovilla on huomioitava positiivisena puolesta puhuvana seikkana seuraavia piirteitä:

 -tukan määrä täyttää enemmän tai vähemmän vaatimukset 

 -yksi hakija ilmoittaa olevansa  lisäksi vähäjärkinen 

 -suuri osa innokkaista kantaa mainetekojensa listalla valtakunnan kunniakkaimman, perinteisen Raahen tietokonealan oppilaitoksen (nykyisin OAMK / Raahen tekniikan ja talouden yksikkö) insinöörin papereita, joten heidän taustansa on ainakin kunnossa.

Klubin hallitus kokoontuneekin lähiaikoina selvittämään kasvavaa hakemusruuhkaa, koska kannatusta hakijoiden hyväksymiseksi toimintaan mukaan on kuulunut klubilaisten joukosta löytyneen.

Perustajajäsen, hallituksen jäsen Urho Juha

 

<= tästä pääset takaisin etusivulle!

 

 


Klubissamme liputetaan aina Urholandialle!

***