JÄSENMAKSUT

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU XX.XX.20XX

Jäsenmaksuja kuluvalta vuodelta

Urho-Klubin despoottihallitus muistuttaa jäsenistöään maksamattomista kuluvan vuoden 20XX jäsenmaksuista. Ilman jäsenistön pientä, nimellistä ja täysin vapaaehtoista (jäsenemme H tuossa alla odottaa vain kutsua astua jälleen toimeen) jäsenmaksua klubin toiminta esimerkiksi syntymäpäiväsankareiden juhlinnan kohdalla, vuosijuhlien tarjoilupuolella ja oman domainin ylläpidossa vaikeutuu. 

Esimerkiksi vuoden 2006 jäsenmaksunsa unohtaneiden tuskanhuudot jäsenemme H:n vierailtua ovat yhä karmeaa muisteltavaa, toteaa lopuksi Valonne pimeässä - toimittaja UJ.

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - OULU 29.10.2005

Jäsenmaksujen perintää tehostetaan

Urho-Klubille on perustettu uusi jäsenmaksujen perintäosasto. "Toistaiseksi kukaan ei ole jättänyt maksamatta, vaikka olen  aina antanutkin vaihtoehdon rahalliselle suoritukselle" -toteaa jäsen H, joka on sanojensa mukaan ihanneroolissaan. "Tätä tehtävää on suorastaan nautinto hoitaa; saanhan tuoda lämpöä velallisten syystalveen", hän jatkaa.

"Kukin velallinen, jonka olen toistaiseksi tavoittanut, on luvannut hoitaa rästinsä määräajassa. Minulle riittää siitä takeeksi velallisen sana. Kun velka sitten on kuitattu, annan lämpimän kädenpuristukseni!" hän lopuksi suhahtaa hampaidensa välistä.

Valokuvaajamme jäi tämän haastattelun jälkeen hieman hämilleen, koska uutisaiheemme kuva onnistui pimeässä illassa ilman salaman käyttöä. Lisäksi jäässä ollut maa oli sulanut kymmenen metrin säteellä haastattelupaikasta?

 

Jäsen Heikki toiveammatissaan saatavien perijänä
Photo Juha Räty

Valonne pimeässä - toimittaja UJ

 

 

URHO-KLUBIN UUTISHUONE UKU - RAAHE  16.9.

MUSTA UMPIAUTO HERÄTTÄÄ KAUHUA RAAHEN YÖSSÄ

Normaalisti erittäin luotettavista lähteistä saadun tiedon mukaan paikkakunnalla on nähty viikonlopun aikana epäilyttävä ajoneuvo, jonka kuljettajan/kuljettajien on arveltu suorittaneen kyydityksen. -Edelleen luotettavat tahot ovat kertoneet toimituksessa kahvitauon aikana vieraillessaan, että kyydityksen syynä olisi ollut aktiviteetin kohteen reilua viikkoa aiemmin saama nootti, jonka johdosta ei tiettävästi ollut toimittu lain vaatimalla tavalla.  -Näissä piireissä noottiin on vastattava määräaikaan mennessä eli viikossa, taho toteaa varmana tietona. 

- Nootin syynä arvellaan siis olleen maksamattoman vuosittaisen jäsenmaksun. Ilmiantaja toteaakin: - Kyllä se oli pelottavaa katsottavaa - musta umpiauto kiiti yössä hurjaa vauhtia ja kyyditettävän järkyttyneet ja vääristyneet kasvot näkyivät nopeasti horisonttiin katoavan virka-auton takaikkunassa. Näky on poltettu verkkokalvoihini ikiajoiksi. -En unohda tapahtumaa koskaan; rauha hänen (kyyditettävän, toim. huom.) muistolleen, toteaa ilmiantaja kyynelehtien lopuksi.

UJ - reportterinne maailman äärissä

 

 

***